Specialist i basketkurve og havespil

HomeX.dk forhandler et konkurrencestærkt udvalg af basketkurve, der henvender sig til hyggespillere, men også mere seriøse. Udvalget til basketball er alsidigt, også når det gælder mærker. Der er inkluderet de helt store spillere som Garlando og Spalding, men også de mere prisstærke som My Hood. Webshoppen har også markeret sig på markedet med havespil, som naturligvis er en sæsonbetonet branche.

Danskere kan med fordel købe en basketkurv hos HomeX.dk

Selvom basketball især er populært i USA, så har det også bredt sig til resten af Verden, selvfølgelig pga. den store kulturelle indflydelse, at amerikanerne har og har haft gennem tiderne. I dag spilles basketball på klubniveau i hele landet. Rundt omkring i parcelhuskvartererne er det aldrig svært at få øje på en basketkurv. Den hænger typisk ved indkørslen eller gården, men den kan også hænge i haven. Det er en fordel at have asfalteret underlag, så man også kan drible. Dog vil det stadigvæk være muligt at træne skuddet på en basketkurv, selvom den hænger over en græsoverflade. Mange forbrugere er bedst tjent ved at købe basketball kurve på internettet. HomeX.dk tilbyder et bredt sortiment af mærker inkl. My Hood, Spalding og Garlando. Der er basketkurve til junior, men også til voksne atleter med professionelle aspirationer – og selvfølgelig alle målgrupper imellem disse to yderpunkter.

Stort katalog med havespil inkl. mikado og kongespil

I Danmark er vi glade for haven – uden tvivl! HomeX.dk opfylder mange behov til havespil, der er rundt omkring i den danske befolkning. Der er havespil til dem på landet, som har masser af plads at gøre godt med, men også til beboeren i byen, som måske bor i lejlighed, men som ønsker et udendørs spil at tage med i parken. Nogle af de mest populære havespil er rundbold, kongespil, domino og mikado (sidste to i storformat). HomeX.dk forhandler også en række andre havespil som kroket og ringspil, eller som petanque og stigegolf. Et af de steder, hvor HomeX.dk udmærker sig, er på prisen sammenholdt med kvaliteten. Det gør, at kunder kan have tillid til kvaliteten af udendørs spil uden at skulle ofre store beløber.