kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Q-Organic og CANDELA – Køb hos SkinStyle

SkinStyle sælger et bredt udvalg af helse- og kosmetikprodukter. Læs bl.a. om nødder fra CANDELA og forskellige lækre slags superfood fra Q-Organic her.

CANDELA nødder i lækker kvalitet

SkinStyle har et bredt udvalg af helseprodukter til gode priser, og du vil helt sikkert elske de mange forskellige slags lækre sager, som du kan finde i butikken. Der er både økologiske kosmetikprodukter, som er kemifri, skånsomme, allergivenlige og uden hormonforstyrrende stoffer, og der er også et bredt udvalg af økologiske Fair Trade madvarer som fx det flotte udvalg af lækre nødder fra CANDELA. De laver forskellige super lækre poser med nødder fra økologiske landbrug i Peru. CANDELA er et mærke, som har styr på kvaliteten og etikken på samme tid, og hvis du gerne vil have lækre nødder at spise til din morgenmad, som snack i løbet af dagen eller fx som proteintilskud efter træning, så er det en glimrende måde at gøre det på. Du kan bestille dem online på shoppen skinstyle.dk, og så har du dem hos dig lige straks. Læs mere om CANDELA på hjemmesiden.

Q-Organic – God smag og masser af nærende ingredienser

SkinStyle har også et flot udvalg fra Q-Organic, som laver forskellige spændende ting. De har bl.a. et bredt udvalg af shakes i pulverform, som du kan blande op med vand eller havremælk og på den måde få dig et skud vitaminer, proteiner, fibre og mineraler. Disse shakes er med kakao, quinoa etc. og giver dig alt, hvad du skal bruge til morgenmad eller efter træning. Der er mange forskellige at vælge imellem, og der er ingen tvivl om, at du kan finde noget, du vil synes om i udvalget. De lækre shakes fra Q-Organic er veganske, glutenfri samt økologiske og indeholder kun gode ting, som din krop vil elske. Q-Organic sælger også kakaopulver, camu camu pulver og maca pulver, og du vil helt sikkert kunne finde inspiration i det flotte udvalg af lækre økologiske produkter. Find lige de luksusmadvarer du drømmer om på hjemmesiden, hvor priserne er gode og kvaliteten helt i top.