Optimer arbejdssikkerheden med et førstehjælpskursus til erhverv hos LifeAid

Når det kommer til arbejdssikkerhed, er der ingen kompromisser. At være forberedt på uforudsete situationer kan være dén afgørende forskel mellem liv og død på arbejdspladsen. Livet kan ændre sig på et kort øjeblik, men med et af LifeAids førstehjælpskurser er du, dine medarbejdere og kollegaer godt forberedte, når uheldet er ude.  

Få et førstehjælpskursus skræddersyet til din virksomhed

LifeAid tilbyder en bred vifte af førstehjælpskurser, der alle er baseret på uddannelsesplaner, der er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

På deres hjemmeside finder du et udvalg af forskellige førstehjælpskurser, der kan tilpasses, så de passer perfekt til din virksomheds specifikke behov. Hvis I f.eks. arbejder i en håndværksvirksomhed, hvor risikoen for fald og klemningsulykker er til stede, er det afgørende at have kompetencer til håndtering af netop sådanne situationer.
LifeAid er opmærksomme på, at et førstehjælpskursus skal være relevant. Derfor kan de også tilpasse et førstehjælpskursus specifikt til jeres arbejdsplads, så det giver den nødvendige tryghed i jeres daglige rutiner.

Udvidet førstehjælp på 12 timer: Viden og handlekompetence

Ønsker du en bred viden og yderligere handlekompetencer, har LifeAid et udvidet førstehjælpskursus til dig. Kurset forløber over 12 timer.
Uanset din baggrund og professionelle område vil dette førstehjælpskursus give dig vigtige færdigheder og selvtillid til at træde til i nødsituationer og potentielt redde liv. Du vil blive i stand til at handle både selvstændigt og sammen med andre i en lang række situationer – fra større trafikulykker og arbejdspladsrelaterede hændelser til hjemlige nødsituationer og pludseligt opståede sygdomme.

Instruktørerne er veluddannede og aktive inden for det danske redningsberedskab. Deres mange års erfaring inden for brand- og ambulancetjeneste sikrer, at du modtager undervisning af højeste standard.

Førstehjælpskursus til erhverv viser værdien af hver medarbejder

Om din virksomhed holder til i København, Odense, Aalborg, Aarhus eller andre steder i Danmark, kan du med et førstehjælpskursus sikre, at dine medarbejdere føler sig værdsatte og beskyttede.

Et skræddersyet førstehjælpskursus til erhverv er ikke blot en investering i nødvendige færdigheder; det er også en måde at vise, at hver enkelt medarbejder har en uvurderlig rolle i virksomheden. Ved at sikre, at alle har adgang til førstehjælpskundskaber, når uheldet er ude, sender du en stærk besked om, at deres velvære og sikkerhed er af højeste prioritet. Dette styrker ikke kun deres tillid til virksomheden, men det skaber også et miljø, hvor medarbejdere føler sig trygge og beskyttede på arbejdspladsen.