kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Kreatin, L-carnitin og glutamin – Alt i pre workout

Bestil flere typer af pre workout hos Starlabs Nutrition, der bl.a. har udviklet kreatin uden smag, der nemt kan blandes med proteinpulveret!

Bestil pre workout af høj kvalitet hos Starlabs Nutrition

Starlabs Nutrition har fremstillet forskellige typer af pre workout heriblandt kreatin, glutamin og L-carnitin. Det ultimative træningspas starter allerede før træning inden, du løfter den første vægtstang. Optimal pre workout kan være med til at give markant bedre træningsresultater. Glutamin er populært, inden man går til jernet, da kroppen har en tendens til at tage hårdt fra glutamin-lageret, når man styrketræner. Stoffet er en ikke-essentiel aminosyre, som spiller en stor rolle ved muskelrestitutionen. Du bør derfor på det kraftigste overveje, om glutamin er en type pre workout, som kan hjælpe dig. L-carnitin er et vitalt stof, som hjælper med fedtmetabolismen, og som også kan give væsentlige træningsmæssige fordele. Uanset hvad du ønsker i pre workout, har Starlabs Nutrition udviklet en række formularer, som kan være behjælpelige med henblik på at nå dine ultimative mål.

Køb kreatin online på starlabs.dk

Mange indtager også kreatin før træningen. Indtag nok væske, når du benytter kreatin som kosttilskud for at opnå de bedste resultater. Du finder både kreatin i fisk og kød, og det er også et stof, som kroppen selv kan danne. Det er dog muligt at øge kropskoncentrationen markant, hvis man indtager det som supplement, hvilket de fleste styrkeatleter, der er seriøse, gør. Med mere kreatin i kroppen, er man hurtigere i stand til at gendanne energi i musklerne. Det betyder i praksis, at man kan presse en ekstra gentagelse ud af et sæt og derved nå større resultater. Produktet fra Starlabs Nutrition, som hedder CR5, er neutralt i smagen, så det med fordel kan blandes med noget af det lækre proteinpulver, som producenten også fremstiller og forhandler – fx i smagsvarianter som jordbær eller iskaffe.

Bestil tilskud til din træning fra et af de bedste mærker! På starlabs.dk finder du alt i kreatin, glutamin, L-carnitin og andet i pre workout.