kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Køb velvære produkter i høj kvalitet på www.badeanstalten.dk

Hvis man er meget bevidst om, hvilke produkter man benytter på sin krop, og man gerne vil være sikker på, at man får købt produkter af høj kvalitet, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Badeanstalten. Her finder man blandt andet de bedste læbepomader og shower gel, der gør huden blød og lækker. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.badeanstalten.dk.

Slip af med tørrede og irriterede læbepomade

Er man en af dem, der får problemer med tørre og irriterede læber, når vejret bliver omskifteligt, så skal man helt sikkert have fat i den rette læbepomade. Hos Badeanstalten forhandles der den bedste læbepomade, som består af de mest blødgørende ingredienser såsom kakaosmør, kokosolie, sheasmør og olivenolie, som alt sammen er kendt for at have fugtgivende egenskaber, og det vil helt sikkert være medvirkende til, at man får de blødeste læber. Alle de bedste læbepomader fås i diverse varianter med dufte af eksempelvis lakridsrod, spearmint og mange andre dufte. Fælles for alle varianterne er, at de er produceret med velvære og pleje for øje, så man som forbruger altid får det bedste resultat. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af de bedste læbepomader ved at besøge Badeanstalten på hjemmesiden www.badeanstalten.dk.

Biologisk nedbrydelig shower gel

Leder man efter produkter til sin krop, som er produceret med fokus på pleje, velvære og det gode, gamle håndværk, så skal man helt sikkert besøge Badeanstalten. Her finder man blandt andet shower gel, som er 100 procent biologisk nedbrydelig og er naturligt selvkonserverende. Det betyder, at man kan tage sig et dejligt bad med shower gel med god samvittighed i forhold til miljøet. Shower gel kan anvendes både i brusebad og i karbad og er fremstillet af forsæbede olier, der ikke indeholder sulfater, men tværtimod har et højt indhold af blødgørende glycerin. Man kan købe allerede i dag ved at besøge Badeanstalten på hjemmesiden www.badeanstalten.dk.

På hjemmesiden www.badeanstalten.dk forhandles der et bredt udvalg af lækre produkter til kroppen.