kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find fodbadekar, manicureborde og andet til gode priser hos Wellnessudstyr.dk

Uanset om du leder efter et fodbadekar eller et manicurebord, er du kommet til det rette sted. For den danske distributør af wellnessudstyr, Wellnesudstyr.dk, har et imponerende udvalg, der henvender sig til massører, klinikker og alverdens behandlere. I det følgende kan du netop blive klogere på den populære leverandør og et par af deres produkter.

Fodbadekar i høj kvalitet

Et fodbadekar er naturligvis ikke bare et fodbadekar. Det er de selvfølgelig godt klar over hos Wellnessudstyr.dk, som kun distribuerer fodbadekar i høj kvalitet. Et fodbadekar er en vigtig del af fx spaoplevelser, men mange forskellige klinikker kan også sagtens drage nytte af dem. Hvis du repræsenterer en klinik, hvor I er interesserede i at købe et fodbadekar eller to, skal du endelig ikke tøve med at kontakte Wellnessudstyr.dk allerede nu. For uanset om du ringer eller skriver dem en e-mail, kan du altid forvente at blive mødt af en fagligt stærk, passioneret og hjælpsom medarbejder, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Du finder deres kontaktinformationer inde på deres intuitive, lærerige og brugervenlige hjemmeside, www.wellnessudstyr.dk.

Manicureborde til konkurrencedygtige priser

Hvis du er interesseret i et manicurebord, hjælper personalet dig naturligvis også, hvis du har spørgsmål vedrørende dette. Med et manicurebord fra Wellnessudstyr.dk får du ikke kun et kvalitetsprodukt, hvor holdbarheden og det praktiske, men også de konkurrencedygtige priser er i højsædet. Virksomheden er en af Skandinaviens bedste distributører, og foruden deres lagere i Danmark, Norge og Spanien har de også et skønt showroom her i landet. Så hvis du fx godt kunne tænke dig at se et manicurebord med dine egne øjne, er det også muligt at kigge forbi deres imponerende showroom. Hvis du køber et manicurebord fra Wellnessudstyr.dk, går du ikke galt i byen. For med mange års erfaring i branchen, er både deres produkter og faglighed helt i top. Så hvorfor ikke købe et manicurebord allerede i dag?