kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Familiepsykologerne tilbyder en bred vifte af individuelle samtaler herunder familiesamtaler

Står du i den situation, at du er på udkig efter en psykolog der har beliggenhed i Århus, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.familiepsykologerne.info hvor Familiepsykologerne giver dig indblik i deres tilbud om både individuelle samtaler og familiesamtaler.

Individuelle samtaler om personlige problemer

Besøger du deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne få et godt indblik i deres virke som psykologpraksis i Århus og hvilke samtaler de har. Har du en familie hvor i oplever problemer – det kan både være mellem ægtefæller, forældre og børn eller børnene intern, så kan deres klinik med garanti tilbyde den form for samtaler, som i har brug for. Familiepsykologerne tilbyder bl.a. individuelle samtaler, som er specielt henvendt til dig, der har nogle personlige problemer, som går ud over din generelle livskvalitet. Deres individuelle samtaler kan være oplagte for dig, der måske døjer med stress, depression eller angst, eller dig, der oplever problemer i ægteskabet eller på arbejdspladsen, som påvirker dig negativt. Har du nogle spørgsmål til deres individuelle samtaler, kan du kontakte dem over telefonen.

Løs problemer internt i familien med familiesamtaler

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også læse om deres familiesamtaler. Er du i en familie, hvor i oplever problemer med forskellige ting, så er det ikke altid sikkert at man kan løse det internt i familien. Nogle gange skal der professionel hjælp til. Med deres familiesamtaler kan i alle blive hørt i jeres opfattelse af problemerne og sammen med en erfaren psykolog, arbejde jer igennem problemerne i rolige og professionelle rammer. Har du behov for at tale med dem om deres familiesamtaler inden du booker en tid, kan du altid kontakte dem over telefonen.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du kan finde deres kontakteinformationer. Bor du i nærheden af Århus, kan du også besøge dem i deres klinik.