Crosstrainere og håndvægte fra Bowflex

Kigger du efter håndvægte? Bowflex har udviklet et smart system, hvor du selv vælger vægten. Disse forhandles hos Saga Trim. På sagatrim.dk har du også adgang til andet lækkert træningsudstyr til fitnesscentret, men også til privaten. Køb bl.a. crosstrainere, romaskiner og løbebånd online. Leder du efter udstyr til dampbad og sauna? Igen, er Saga Trim det oplagte valg. Kom evt. forbi deres store butik i Herlev, eller bestil online med hurtig levering til hele landet.

Køb kvalitets håndvægte i mange vægtklasser på sagatrim.dk

Klik ind på sagatrim.dk, og vælg imellem håndvægte i fantastisk kvalitet online. Modellerne fra Bowflex er især populære. Fordi med Bowflex Select Tech håndvægte får du en løsning, hvor du kan indstille den ønskede vægt, og derefter løfte håndvægtene op til et træningssæt. Det er meget smartere for den private end at købe en masse dumbells i forskellige størrelser samt et kæmpe opbevaringsstativ. Bowflex håndvægte ender med at tage meget mindre plads, samtidig med at du altid kan indstille dine dumbells på den rette vægt. Du kan selvfølgelig også købe håndvægte enkeltvis, også fra mange andre mærker. Kontakt Saga Trim, og tag en snak om dumbells. Deres rådgivning kan ende med at være guld værd.

Bestil en crosstrainer i dag på www.sagatrim.dk

Når man ønsker at forbrænde kalorier effektivt og med lav risiko for skader, så er en crosstrainer et oplagt valg. Dette understreges af de fleste danske motionscentre, som er installeret med et ocean af crosstrainere, da der er så stor efterspørgsel på dette træningsredskab. Hvis du ikke gider at stå tæt på mange andre motionister, kan det give god mening at købe en crosstrainer til eget hjem. Saga Trim tilbyder f.eks. Bowflex Max Trainer, der er en avanceret model, der egner sig til intervaltræning. Du kan også købe en crosstrainer fra et andet mærke, naturligvis.

Saga Trim hjælper danskere med fitness udstyr. Køb håndvægte og crosstrainere til stærke priser, og start din rejse imod en bedre kondition. Du kan læse mere om motionsmaskinerne på sagatrim.dk.