Georg Jensen-smykker og Lacoste-ur i stilfulde design fra Guldsmed Østergaard

Til store fester og fine anledninger kan man måske have brug for et stilfuldt ur som mand, eller et flot og udtryksfuldt smykke som kvinde. Blandt kvinder kan især Georg Jensen-smykker, Hultquist-smykker, og mange andre, være eftertragtet – som mand kan det være et Tommy Hilfiger-ur, Lacoste-ur, eller noget tredje. Hvad end du er mand eller kvinde, kan du se mere på www.guldsmedoestergaard.dk.

Flotte Georg Jensen-smykker til alle anledninger

Frem for at gå ned i en butik og bruge det meste af en eftermiddag på at lede efter smykker, kan du købe dine næste Georg Jensen-smykker online. Smykker, som fås i minimalistiske og smukke designs, hvad end det drejer sig om ringe, øreringe, armbånd eller halskæder.  Georg Jensen-smykker har i mange år været kendt for stil, kvalitet og flotte designs. Derfor har Georg Jensen-smykker også altid været den perfekte gave, man kan give til den smukke konfirmand, til den modebevidste kvinde, til sin elskede farmor, eller til en anden fantastisk kvinde. Med de mange kollektioner inden for Georg Jensen-smykker kan du være sikker på at finde et hav af flotte designs. Eksempelvis tager Georg Jensen-smykker fra Moonlight Grape-serien udspring i vindruen, der bliver brugt i drueringen eller en klase i et vedhæng. Eller årssmykkerne, der har et smukt vintage-udtryk inspireret af smykker fra starten af 1900-tallet. Du kan se meget mere om Georg Jensen-smykker og de forskellige kollektioner på www.guldsmedoestergaard.dk.

Et Lacoste-ur: Et ikonisk design med en lille krokodille

Mange voksne i det 21. århundrede kender med stor sandsynlighed den lille, grønne krokodille ved navn “Lacoste”. Et navn, et brand, som har et stilfuldt udvalg af mange enkle, men smarte produkter såsom et Lacoste-ur. Et ur, som man kan få fingrene i hos Guldsmed Østergaard og tage sig selv tilbage til De Glade 80’er, hvor brandet havde sin storhedstid. Til trods for, at der her er tale om ét Lacoste-ur, så findes der mange forskellige dameure og ikke mindst herreure fra Lacoste. Du kan få et flot og stilfuldt Lacoste-ur med lænke- eller læderrem. Er du derimod et barn eller teenager, kan du også få fat på et smart junior Lacoste-ur med gummirem. Når du køber dit næste Lacoste-ur gennem www.guldsmedoestergaard.dk, får du også gratis indgravering i dit ur, så du kan personliggøre dit nye ur. Se meget mere om ure fra Lacoste inde hos Guldsmed Østergaard.