Tandoori masala og all round krydderi forhandles hos HEDEBOGAARD A/S

Der er ingen tvivl om, at mange elsker at krydre bøffer, kylling, grøntsager, salater, m.m. med diverse lækre krydderier. Nogle gør det med de traditionelle krydderier, som vi kender f.eks. salt og peber, mens andre tager det et skridt videre. De bruger måske all round krydderi, chili, tandoori masala, karry o.l. Noget, som er mere eksotisk eller som kommer fra fjerne egne. Du kan finde mange forskellige krydderier hos HEDEBOGAARD A/S.

Tandoori masala er perfekt til oksekød og kylling

Hvad er “tandoori masala”? Tandoori masala er et indisk krydderi, der går perfekt sammen med kylling, fisk, oksekød og andre kødretter. Tandoori masala er også kendt for at være et meget velsmagende krydderi, der kan være meget kraftig i smagen. Mere kraftig i smagen end man kender det fra salt og peber for eksempel. Som ofte fås tandoori masala som pulver, og det er også det, som du kan finde inde på www.hedebogaard.dk. Når du køber tandoori masala i pulverform, så skal det blandes op med yoghurt, før det som ofte kan blive brugt. Efter du har lavet din tandoori-yoghurt-blanding, skal du marinere dit rå stykke kød – det kunne være kylling, fisk eller oksekød – med blandingen, før kødet steges. Du kan se mere om tandoori masala hos HEDEBOGAARD A/S og lade dig eksperimentere med nye krydderier, næste gang du skal lave mad. Det kunne også være med et andet krydderi som “all round krydderi”.

All round krydderi – perfekt til vildt og fjerkræ

Hvis ikke tandoori masala lyder som noget for dig, så kan det være, at et krydderi som “all round krydderi” kunne friste. Men hvad er “all round krydderi”? All round krydderi er blot navnet på en velkendt krydderi, som er kendt for at være lækkert at bruge til grillet kød, vildt og fjerkræ. Helt nøjagtigt, så fungerer krydderiet bedst til grillet kød uden kraftig smag eller til kød, hvor smagen kan forsvinde ved stegningen. Du kan derfor også se krydderiet som en redningsplan for et kedeligt stykke kød. All round krydderi er den perfekte erstatning for salt og peber, og som samtidig tilsætter en anden smagsoplevelse til maden, end hvad salt og peber kan. Kunne et krydderi som all round krydderi friste dine smagsløg, så kan du finde det inde på www.hedebogaard.dk og dermed være klar til at eksperimentere ved din næste madlavning.