kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Super smart catering på Sydsjælland og mad ud af huset i Maribo hos Slagter Zangenberg

Slagter Zangenberg leverer catering på Sydsjælland, Falster og Lolland. Hvis du fx søger mad ud af huset i Maribo, er det dedikerede slagter- og cateringfirma i høj grad værd at have in mente. Hvis du vil lære mere, kan du enten klikke ind på deres hjemmeside, slagterzangenberg.dk, eller læse med her.

Effektiv catering på Sydsjælland

Med Slagter Zangenberg har catering på Sydsjælland nået helt nye højder. Den kombinerede slagter- og cateringvirksomhed drives af Bo Zangenberg, som siden trettenårsalderen har arbejdet inden for slagterfaget. Derfor er kødet da også helt essentielt, når du bestiller catering på Sydsjælland gennem Slagter Zangenberg, hvor de, foruden venlig kundeservice og friske, velsmagende råvarer, fokuserer på tre punkter, når de sammensætter menuer: Rigeligt mad, godt tilbehør og lækkert, mørt kød. Eller sagt på en anden måde: Høj kvalitet – og masser af det. Catering på Sydsjælland fra en virksomhed, som ikke kun vægter kvalitet, kvantitet og personlig kundekontakt, men også konkurrencedygtige priser er bestemt tiltalende – og så har du ikke engang smagt maden endnu.

Sammensæt din egen menu og få mad ud af huset i Maribo

Mad ud af huset i Maribo er en smal sag for Slagter Zangenberg, som egentlig hører til i Vordingborg. Men de små 50 km bag rattet er intet problem, når man, som hos Slagter Zangenberg, gør det, man brænder for. Hvis du ønsker deres mad ud af huset i Maribo, kan du selv sammensætte din menu eller bestille en fastlagt menu, som er baseret på erfaring og passion inden for smagssammensætninger osv. Mad ud af huset er et super valg til dig, der skal holde stor fest – uanset om det drejer sig om bryllupper, påskefrokoster eller andre vigtige begivenheder, der kræver velsmagende mad og oplagte værter.

Så kontakt Slagter Zangenberg allerede i dag, og hør om mulighederne for at få leveret catering på Sydsjælland eller mad ud af huset i Maribo, hvis du vil gøre dig selv og dine gæster både glade og mætte – uden at blive ruineret.