kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Shop ny dehydrator eller udstyr i molekylær gastronomi

Køb en ny dehydrator hos Danmarks førende onlinespecialist i molekylær gastronomi – nemlig SousVide.dk. Hjemmesiden indeholder alt, du kunne drømme om, i avanceret køkkenudstyr.

Køb en dehydrator til køkkenet

Skab tørret frugt eller andre fødevarer med en dehydrator. Det er lækkert at kunne lave egne rosiner, abrikoser eller lignende, som er ideelle som snacks. Hos SousVide.dk kan du både som privat eller restaurationsvirksomhed købe en passende dehydrator. Til private er det måske nok med fire skuffer, mens en virksomhed måske behøver den store dehydrator med hele ni skuffer til at placere fødevarer på. Processen gør, at alle de gode vitaminer, fibre og mineraler bevares. Det er altså kun vandvæsken, som fordamper. Derfor er brug af dehydrator den foretrukne metode til at tørre grøntsager, kød, frugter, krydderier og lignende. Markedets bedste priser findes på www.sousvide.dk.

SousVide.dk har en dedikeret kategori til molekylær gastronomi

SousVide.dk har stort fokus på udstyr til sous vide, men du finder også meget andet inden for molekylær gastronomi på hjemmesiden. Der sælges udstyr til molekylær gastronomi som fx gasbrændere, hulskeer, præcisionsvægte og kaviardåser. Her finder du altså udstyr til den ambitiøse privatkok, der ønsker at imponere gæsterne med noget særligt. Det professionelle køkken er også i stand til at finde unikt køkkengrej til molekylær gastronomi online på www.sousvide.dk. Ud over at få markedets bedste priser, er du også i stand til at læse mere om de forskellige produkter på hjemmesiden. SousVide.dk har også skrevet en række informative artikler, du kan bladre frem og tilbage i på deres webshop. Hvis du kigger nærmere på deres kategori inden for molekylær gastronomi, finder du også spaghetti sæt, silikonelister til kaviar, og meget mere.

Det handler om at udfordre sig selv i køkkenet. Dette er med til at forbedre ens kokkeegenskaber, så man kommer skridtet videre. Dette gælder uanset, om du er en ambitiøs kok i privaten, eller du arbejder i en professionel restaurant. Hos SousVide.dk finder du alt i molekylær gastronomi, sous vide, dehydratorer og meget andet.