Rødvin og portvin fra alle de gode lande

Hos ExcluWine.dk finder du Cockburn’s portvin og zinfandel rødvin i udvalget – 2 meget populære valgmuligheder i de respektive genrer. Der sælges selvfølgelig også vin og spiritus fra andre mærker og med andre karakteristika på www.excluwine.dk. Bor du tæt på Arden? Kom til Himmerland, og find den hyggelige butik.

ExcluWine.dk forhandler zinfandel rødvin i Himmerland

Der er ikke blot zinfandel rødvin til salg hos ExcluWine.dk. De har importeret vin med en masse forskellige druesorter fra verdens mest populære vinhuse. Nogle af os har et favoritland eller et mindre geografisk område, hvor vinen barer smager fantastisk for vores tunge. Hos ExcluWine.dk forhandler de f.eks. rødvin fra Spanien, Italien og Australien. Der er også fokus på rødvin fra Californien, som har nogle helt specielle egenskaber. Skal du købe rødvin til en bestemt ret eller har du nogle særønsker / spørgsmål til vin fra sortimentet? Så ring til personalet. De servicerer dig gerne og hjælper med at finde den perfekte vin til lejligheden.

Køb Cockburn’s portvin online eller i Arden

Inden for portvin kan ExcluWine.dk i den grad også levere varen. Deres hyggelige Arden butik byder på nogle pragteksemplarer for, hvordan en god portvin skal smage. Cockburn’s Fine White er en af de foretrukne, som har en gylden gul farve. Dens nærmest blomsteragtige og samtidig skarpe aroma er en sand fornøjelse. Den er elegant, men ikke for sød i smagen. Alt i alt er Cockburn’s portvin fantastisk til et væld af lejligheder. Bemærk dog, at du også kan købe den lækreste portvin fra andre mærker af. Denne hedvin med oprindelse i Porto er på alle måder også blevet en del af danskernes liv. Den særprægede smag egner sig fremragende til et væld af situationer. Vil du snakke med en kyndig specialist, og få vejledning til at vælge den rette? ExcluWine.dk hjælper glædeligt med gode tips til denne Porto-baserede vintype.

En god zinfandel rødvin er en af favoritterne, når danskerne handler vin. Den er også på alle måder en fantastisk vintype, som fås i mange udgaver. Er du på udkig efter portvin som f.eks. Cockburn’s? ExcluWine.dk og deres forretning i Himmerland byder dig velkommen.