Opdag disse billige kaffekapsler til Nespresso hos www.biokapslen.dk – Bæredygtig kvalitet

Hvis du leder efter bæredygtige Nespresso kapsler, så er Biokapslen lige noget for dig. Læs mere om deres revolutionerende kaffekapsel her.

Drik bæredygtig kaffe med udgangspunkt i bionedbrydelige kaffekapsler fra Biokapslen

Nespresso maskinen var en kæmpe nyhed, da den kom frem, for den kunne lynhurtigt brygge en kop rigtig god aromatisk kaffe – langt hurtigere end det tager at koge en kedel vand. Men de fleste Nespresso brugere er vel efterhånden blevet opmærksomme på, at det ikke lige frem er en særlig bæredygtig måde at brygge kaffe på. Hver enkelt dosis kommer nemlig i en forseglet plastikkapsel med aluminiumslåg, som smides i skraldespanden hver eneste gang, man skal have en kop kaffe. Men Biokapslen har opfundet en bionedbrydelig kaffekapsel, som er lavet af majs, sukker og korn. Denne bionedbrydelige kaffekapsel kan du smide i din grønne bioskraldespand, så den kan blive lavet om til biogas. Du kan også smide den i din kompost eller grave den ned i haven, hvor den vil kompostere i løbet af 6 måneder. Deres bæredygtige kaffekapsler er geniale, og så er de endda langt billigere end de almindelige Nespresso kapsler. Læs mere på www.biokapslen.dk.

Billige Nespresso kaffekapsler, som kan komposteres efter brug

Biokapslen har udviklet et bæredygtigt alternativ til de plastik- og aluminiumskapsler som normalt bruges til Nespresso maskinen. Deres bionedbrydelige Nespresso kaffekapsler er billige og kan kompostere i løbet af 6 måneder, og de er lavet af majs, korn og sukker. Med et abonnement hos biokapslen.dk vil du få leveret dine Nespresso kapsler direkte til din dør, og du kan spare over 2000 kr. om året, hvis husstanden eller kontorets forbrug er på 120 kapsler månedligt eller derover. Der er fire forskellige kaffesorter i udvalget, og du kan bestille en smart prøvepakke med 20 bionedbrydelige kapsler for kun 29 kr. På den måde kan du smage de forskellige kaffer og beslutte dig for, hvilke du skal inkludere i dit abonnement. Læs mere om de billige Nespresso kaffekapsler på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de forskellige kaffesorter.