Julefrokost og andre muligheder i catering på www.madkonceptet.dk

Bestil brunch ud af huset i høj kvalitet. Hos Madkonceptet leveres denne lækre kombination af frokost og morgenmad som diner transportable i København. Julefrokost catering er naturligvis også en mulighed på madkonceptet.dk. Hvis du elsker tapas, så klik også ind på hjemmesiden!

Lækker brunch ud af huset til din fest i hovedstaden

Når det kommer til brunch ud af huset med fokus på København og omegn, så skiller Madkonceptet sig ud med lækker diner transportable i særklasse. Du kan vælge imellem nogle rigtig lækre brunch retter. Det er en lækker kombination af det bedste fra morgenmaden og det bedste fra frokosten, som udgør brunch. Hvis man ønsker en casual atmosfære, så er dette den perfekte mulighed. Sammensæt din egen brunch menu, og få den leveret ud af huset til hele Hovedstadsområdet. Læs mere på www.madkonceptet.dk.

Bestil julefrokost catering med stor kærlighed for råvarerne

Det er nu, at folk begynder at arrangere mad til årets julefrokost, og hvis du leder efter en lækker julebuffet med levering i KBH, så har du mulighed for forskellige buffeter med fristende retter. Ønsker du en lidt mere moderne kombination af juleretter, eller skal det blot være klassisk og godt? Madkonceptet tilbyder fremragende julefrokost, som kommer til at vække begejstring hos alle til festen. De gode råvarer er naturligvis udgangspunktet, og dette sammen med de dygtige kokke gør, at flere og flere københavnere vælger Madkonceptet, når det er tid til at arrangere julefrokost i år. Læs mere om cateringmulighederne på www.madkonceptet.dk. Husk at bestille i god tid, så du ikke risikerer at datoen for dit julearrangement allerede er booket.

Hos Madkonceptet leveres lækker mad ud af huset til specielle begivenheder. Der tilbydes bl.a. brunch og julefrokost som catering, og forskellige 3 retters menuer kan også vælges. På madkonceptet.dk finder du også diner transportable til hverdagen, hvor de i det daglige laver førsteklasses firmafrokost til virksomheder i København. Gør ligesom en del andre af de førende og mest innovative firmaer i det københavnske miljø, og book en frokostordning lige til døren hos denne anbefalelsesværdige cateringleverandør.