Frokostordning med tilvalg som kageordning og sandwich – levering i Århus og Østjylland

Frokostordninger er meget populære blandt virksomheder i Danmark. Det er selvfølgelig også en trend, der er flyttet til Århus, og som er kommet for at blive. Frokost+ servicerer også Randers, Hinnerup, Hadsten og Hørning samt byer sydpå som Skanderborg og Horsens. Mange kunder vælger også nogle af deres tilvalg som f.eks. en kageordning.

Kageordning til døren som f.eks. chokoladekage og hindbærsnitter

Hos Frokost+ tilbyder de lidt sødt, for hvem elsker ikke det? De bager selv de lækreste kager, som I kan vælge. Er kollegaen lige fyldt år? Så skal der da være kage til hele forsamlingen! Frokost+ tilbyder blåbær muffins, brownies og chokoladekage. Deres kageordning har også hindbærsnitter og chokolade muffins, hvis det kunne friste? Det er en af vores nationale traditioner at spise kage på arbejdet, så selvfølgelig kan abonnenter på firmafrokost hos Frokost+ også vælge kage til. Hvis du ikke er kunde endnu, kan du også læse om de andre fordele på frokostplus.dk. Det er simpelt at komme i gang, og alle medarbejderne kommer til at elske det! Hos Frokost+ glæder de sig også til at servicere dig, og de kører gerne ud til store dele af Østjylland.

Fantastisk frokostordning i Århus, som er lavet med stor kærlighed for maden og cuisine fra hele Verden

Det er utrolig vigtigt for vores velvære, at vi også har det godt i hverdagene. Det er dem, der er flest af, og god mad har virkelig meget at sige sammen med andre elementer som god søvn og trivsel på arbejdspladsen med venlige kollegaer. Frokost+ kan hjælpe med madaspektet. Deres frokostordning i Århus gør det først og fremmest meget nemmere at få adgang til god mad, når man ikke har tiden selv. Fordi de leverer nemlig direkte til døren. Maden er sund og rigtig lækker. Den vil blive serveret som en frokostbuffet, men kunder til denne frokostordning kan også vælge at få portionsanretning. Frokost+ har skrevet lidt om forskellige menuforslag og om forskellige muligheder til vegetarer og veganere. De tilbyder også smørrebrød ved siden af deres frokostordning, eller sandwich til specielle begivenheder hvis dette ønskes.