kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Frokostordning i KBH eller påskefrokost hos Madkonceptet

Madkonceptet står bag en fantastisk frokostordning til firmaer i København, der ønsker en lækker frokost midt på dagen. Skal du holde en påskefrokost i år eventuelt med virksomheden eller måske med den store familie? Så lad Madkonceptet levere påskeretterne til jer i hovedstaden.

Frokostordning til jeres firma i hovedstaden. Læs mere på www.madkonceptet.dk

Inde på madkonceptet.dk, finder du info om deres frokostordning, der er kendt i hele København. Mange virksomheder i hovedstaden er allerede tilmeldt den lækre ordning med friske frokostretter og lækkert tilbehør hver dag. Variation er nøgleordet, og derfor kommer man aldrig til at køre træt i firmafrokost fra Madkonceptet. Få et godt tilbud på minimum 10 kuverter, og gør noget unikt for dine medarbejdere. Det er skønt at kunne tilbringe lidt tid sammen med ens kollegaer og få lidt samvær i pausen, i stedet for at alle render efter individuelle take-away løsninger, når klokken slår 12. Er du interesseret i at prøve en frokostordning med firmafrokost fra Madkonceptet? Tilmeld dit firma i Hovedstadsområdet på madkonceptet.dk, og smag forskellen på middelmådig mad og eksklusive anretninger, der er baseret på friske råvarer. Madkonceptet er en fleksibel frokostleverandør, der også tilbyder frokostordning til virksomheder, hvor nogle ansatte har kostrestriktioner.

Påskefrokost catering – Mad ud af huset til påskefesten i København

Bestil påskefrokost hos Madkonceptet, der sørger for mad til jeres påskefest i år. Påsken skal selvfølgelig fejres, og mange virksomheder vælger også at afholde en firmafest for medarbejderne i påsketiden. Bestil lækker mad ud af huset til påskefrokost i København. Madkonceptet står for diner transportable i påskeferien til firmaer og private, og vil mere end gerne tilbyde catering til jeres påskebegivenhed. Du finder mere info om denne cateringvirksomhed ved at besøge firmaets hjemmeside på www.madkonceptet.dk, hvor du også kan læse mere om mad ud af huset til specielle begivenheder som påskefrokost, julefrokost, nytårsaften, konfirmation og så videre.

Du kan bestille lækker mad til festen i København hos Madkonceptet, der tilbyder diner transportable i hele hovedstaden. Book f.eks. mad til påskefrokost, eller tilmeld firmaet den kendte frokostordning via www.madkonceptet.dk.