Frokostordning – Få serveret firmafrokost i høj kvalitet med Madkonceptet

Nogle cateringvirksomheder springer over, hvor gærdet er lavest. Andre arbejder på højtryk hver dag med stor passion for at bringe god mad hen til erhvervslivet. Madkonceptet er af sidstnævnte kaliber. Frokostordning er en af deres største kompetencer, men ikke den eneste. Udover firmafrokost leveres også mad ud af huset til konfirmation, julefrokost m.m. Du kan f.eks. bestille tapas og 3-retters menu på madkonceptet.dk.

Fornem frokostordning, som I godt kan glæde jer til

I første omgang handler en god frokostordning om at bestille gode råvarer hjem. Hvis dette trin ikke er på plads, så kommer man ingen vegne. Madkonceptet benytter kun sublime ingredienser, og de leverer frokost ud af huset til virksomheder i KBH. Der er nogle basiselementer, som går igen. Bemærk, at det ikke er de samme retter, men blot nogle strukturer. Man kommer aldrig til at køre træt i en frokostordning fra Madkonceptet. De sørger typisk for 1 varm ret, 1 grøn salat, 1 rig salat med fylde, brød (hjemmebagt) og ugentlige specialiteter heriblandt dessert og osteanretning. Glæd jer! Det er nemt at blive ”afhængig” af deres frokostordning, der ikke kun leveres til centrale København, men hele Storkøbenhavn. Du er altid velkommen til at kontakte dem for at høre om jeres postnummer også er muligt. De glæder sig til også at servere frokost for jeres firma.

De er dygtige til firmafrokost hos madkonceptet.dk

Man kunne måske fejlagtigt komme til at tro, at den daglige firmafrokost hos dem er en struktur, der ikke kan ændres på. Sådan er det ikke hos Madkonceptet. De tilbyder også firmafrokost til dem i erhvervet, der ønsker at afholde sig fra bestemte ting. Det kan være vegetarer, der ikke ønsker kød. Eller det kan selvfølgelig også være veganere, der afholder sig fra alle typer animalske produkter. Hos Madkonceptet laver de også alternativer til svinekød, og hvis der er bestemte allergier, så tøv ikke med at kontakte dem. Fordi firmafrokost skal være for alle. Det er en vidunderlig ting at få firmafrokost på sin arbejdsplads, og derfor skal ingen holdes udenfor, naturligvis.