Book et abonnement på familie måltidskasser – madkasser leveret i Jylland og på Fyn

Bestil måltidskasser til store og små familier hos MenuBoxen. Der tilbydes LowCarbBoxen og AftenBoxen, du kan læse mere om i denne artikel. Få madkasser leveret i hverdagen.

Måltidskasser med ordentlige råvarer til familien på menuboxen.dk

Få en måltidskasse til dit dørtrin hver uge. MenuBoxen tilbyder familie måltidskasser til tre eller fire ugentlige dage. Vælg AftenBoxen, hvor fokus er på nemme og lækre retter til alle i familien. Retterne er nemme at have med at gøre, så børnene også kan hjælpe til i køkkenet. LowCarbBoxen indeholder færre kalorier og mindre kulhydrater. Denne løsning egner sig fx til personer, der gerne vil have styr på vægten. Måltidskasser fra MenuBoxen har altid fokus på friske og lækre råvarer. Du behøver ikke længere at gøre indkøb til tre eller fire hverdagsmåltider, hvis du tilmelder dig på menuboxen.dk. Deres måltidskasser følger en sund madplan, som ændres hver uge. Derfor er der altid noget spændende til den store børnefamilie eller også parret eller singlen. Det er muligt at skalere disse madbokse alt efter størrelsen af husstanden.

Få madkasser leveret – en væsentlig opgradering af hverdagen

MenuBoxen tilbyder madkasser leveret til forskellige egne af Danmark. I skrivende stund kan man tilmelde sig deres service, hvis man er bosiddende i Midtjylland, Sønderjylland eller på Fyn. Hvis du bor i Esbjerg, Odense, Aarhus, Fredericia eller andre byer i området, er det altså muligt at få madkasser leveret til døren. Deres madkasser indeholder ingredienser til spændende, sunde og varierede retter til 3-4 dage om ugen. Fremtidens menuplan kan ses online på menuboxen.dk. Så er der noget at glæde sig til. Det forventes kun, du har olie, salt, peber og andre basisvarer. Resten ankommer i den leverede madkasse.

Det initiativ, som MenuBoxen står for, holder hele vejen. Deres måltidskasser til familier, par og singler ankommer hver uge sammen med en sund madplan. Hvis du ønsker nærende hverdagsmad uden al besværet, så overvej at få madkasser leveret til din dør af denne virksomhed. De friske råvarer er fundamentet, der sikrer dig lækker hverdagsmad, uden at du skal stå i kø i supermarkedet, når der er travlest.