Tilbud på fotobøger og 2021 kalendere med egne billeder

Hos Silkeprint kan du få lavet mange forskellige slags printopgaver i høj kvalitet til gode priser. Læs bl.a. om en personlig kalender 2021 eller om deres fotobog tilbud her.

Kalender 2021 med personlige fotografier – Silkeprint

Hvis du gerne vil give en personlig julegave i år, så er en personlig kalender 2021 en super god ide. Hos Silkeprint kan du helt selv designe din egen kalender med personlige fotos fra året der gik. Du kan selv sætte den op med mange forskellige smukke skabeloner, som giver dig mange muligheder og forskellige spændende designs at vælge imellem. Du kan sætte billeder ind af familien fra ferierne og specielle begivenheder – det er en super gave til familiemedlemmer, bedsteforældre og venner. Du kan tilføje specielle begivenheder som fødselsdage og bryllupsdage i kalenderen, så de allerede er indskrevet, når kalenderen modtages. En personlig kalender 2021 er en super julegave. Læs mere på hjemmesiden silkeprint.dk om de forskellige muligheder for at lave en personlig kalender 2021 med dine personlige fotos – du vil helt sikkert gøre dine bedste forældre glade med sådan en gave. Der er mange forskellige formater at vælge imellem.

Gode fotobog tilbud online via silkeprint.dk

Hos Silkeprint kan du også finde et godt fotobog tilbud i forskellige designs. Der er forskellige spændende designs at vælge imellem, bl.a. et klassisk rustikt look, hvor du kan få printet dine personlige yndlingsbilleder i. I den digitale æra, hvor de fleste vigtige billeder kun eksisterer på telefonen eller på computeren kan det være en stor glæde at lave en fotobog, hvor man kan holde billederne i hånden og kigge på dem. Det er trods alt en anden oplevelse. På silkeprint.dk kan du selv designe din bog i mange forskellige formater med dine yndlingsbilleder, og du kan få et super godt fotobog tilbud på siden med kvalitetsprint til gode priser. Der er både hardcover bøger og hæfter med blødt omslag og mange forskellige designs med rammer om billederne. Du vil helt sikkert kunne gøre nogen glade ved at samle de bedste billeder og få dem printet i en flot bog. Læs mere om de gode fotobog tilbud på hjemmesiden.