tales er den oplagte online forhandler for dig, der søger billige bøger og lydbøger

En online boghandel til familiens helt store læsehest. tales er en af Danmarks største online forhandlere af bøger, lydbøger og e-bøger på både dansk og engelsk. tales arbejder sammen med de største forlag i Danmark og udland for at kunne tilbyde dig mere end 12 millioner forskellige titler, der rummer alt fra bestsellere til nørdede fagbøger.

Hør markedets bedste titler som lydbøger

Er du som så mange andre danskere også blevet hooked på lydbogen? Så er du bestemt på rette vej. I de senere år har lydbøger virkelig fået taget i danskerne, og netop derfor forhandler tales selvfølgelig et stort og varieret udvalg. I dag fås de fleste fysiske bøger også som lydbøger, hvilket betyder, at du uden tvivl kan finde lydbøger til din individuelle smag. Er du typen, der elsker nervepirrende krimier, eller holder du mere af den inspirerende selvbiografi? Intet problem. Lyderbøger fra tales klarer det hele. Vælger du desuden at tilmelde dig tales Premium, får du adgang til markedets nyeste lydbøger, så du altid kan have en bestseller i lommen.

Se hele det store udvalg af billige bøger på tales.dk

Markedets nyeste titler til markedets laveste priser. Netop dette og meget mere finder du på tales.dk. Fortællinger er for alle, unge som gamle, og netop derfor finder du et stort udvalg af billige bøger hos tales. Det enorme udvalg af billige bøger spænder bredt, fordi de ved, at smag er individuelt, og at alle derfor har deres egen. Gå på opdagelse i de mange kategorier på tales.dk, der udover skønlitteratur også omfatter krimi, ungdomsromaner og kogebøger. Du kan altså med sikkerhed finde den genre, du elsker at dykke ned i. Bøger kan være dyre, men hos tales er dette ikke udgangspunktet. Med tales Premium får du nemlig rabat på de fleste produkter. På tales.dk kan du se præcis, hvor meget du sparer på hvert enkelt produkt, når du tilmelder dig tales Premium, hvilket ovenikøbet fås helt gratis de første 14 dage.