kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Swingerklubber med frække lege hver uge – CitySwingers

Kunne du og din partner tænker jer at besøge en af Danmarks swingerklubber, bør CitySwingers være øverst på jeres liste. Her har I mulighed for at deltage i en bred vifte af frække lege, og både par og singler modtages med kyshånd. Besøg deres hjemmeside og læs mere om deres mange events.

To begivenhedsfulde swingerklubber i København

Der findes ingen swingerklubber som CitySwingers. Er du fan af swingerklubber, kender du formentlig allerede den populære klub, der har beliggenhed i København, på Sjælland. Den kendte swingerklub er Skandinaviens mest besøgte, og byder på masser af events. Leder du efter en swingerklub, der matcher din smag og dine behov, går du derfor ikke galt med CitySwingers. Her afholdes mere end 50 events om måneden, med både tantrasex, vinsmagning, gruppesex og SM-seancer. Nyd det lækre spa- og saunaområde, få en kold drink i pausen eller hyg dig med din partner i et af de private rum. Valget er dit! Har du først betalt entre, er alt gratis – inkl. fri bar. Har du spørgsmål angående swingerklubber generelt, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Frække lege i sikre omgivelser på Sjælland

Hos CitySwingers i København kan du og din partner deltage i et væld af frække lege, i behagelige omgivelser. Som Skandinaviens mest besøgte, er kvaliteten altid i top, uanset om det gælder spa- og saunaområde eller deres private rum. De byder på frække lege til enhver lyst, og har du først betalt entre, er alt gratis. Du kan for eksempel deltage i frække lege i form af tantrasex, SM-seancer, leg med reb og meget mere. Du kan derudover læse om de besøgendes frække lege på deres site. Lyder det som noget for dig og din partner, eller kunne du tænke dig at besøge som single, skal du ikke tøve. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål angående deres frække lege.