kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Stave til stavgang og bordtennisudstyr til alle niveauer

HomeX.dk tilbyder stave til stavgang til gode priser. I denne artikel finder du også info om deres bordtennisudstyr inkl. borde, bat og net.

Køb stave til stavgang, og kom i gang med at røre dig

Alle veje fører til Rom. Der er altså mange måder, man kan forbedre ens sundhed på. Stavgang er en ud af mange. Det er en sportsgren, der især er populær blandt det ældre segment, og den kræver ikke meget i form af udstyr. Med et ordentligt par stave til stavgang er man nærmest klar til at gå sammen med klubben, vennerne eller på egen hånd. HomeX.dk fører START OG EXEL udstyr til stavgang. Vælg imellem forskellige typer af lette stave – alle sammen af en høj kvalitet. Når man køber ny stav, skal man typisk vælge en længde, der svarer til 2/3 af ens egen højde. Inde på www.homex.dk finder du også mange andre relevante informationer, der kan hjælpe dig med at vælge det rette par stave til stavgang. Glæd dig til pragtfulde ture på de danske stier eller i udlandet. Køb udstyr til stavgang online allerede i dag.

HomeX.dk – Dansk specialist i bordtennisudstyr

Du finder et stort udvalg af bordtennisudstyr hos HomeX.dk, der forhandler bordtennisborde og bat i høj kvalitet. Du kan også købe net og covers online til konkurrencedygtige priser. Hos HomeX.dk finder du både udvalget til fritidsordningen, men også de rette produkter til privatbrug eller til eliteklubben. Der er altid et stort udvalg af vælge imellem, og masser af relevant bordtennisudstyr uanset budget. Michael Maze har gjort meget for bordtennis, og hans resultater er delvis årsag til, at der har været en så stor opblomstring i sportsgrenen, og at de danske klubber har boomet. Hvis du er til teknisk sport, hvor man får sved på panden, er bordtennis den perfekte disciplin. Find bordtennisudstyr fra Tecto, Stiga, Sponeta og mange andre kendte leverandører. Husk, at du altid får gratis fragt på www.homex.dk.

Hos HomeX.dk finder du sportsartikler til mange sportsgrene. Vælg imellem alt fra bordtennisudstyr til stavgangsstave online.