Spirituel rensning med penduler og drømmefangere fra Tessies

Spiritualitet, smykker og drømmefangere. Alt dette og meget mere finder du hos Tessies. Tessies er derfor til dig, der tror på en verden ud over det sædvanlige — og gerne vil kunne leve sig bedre ind i denne. Gå på opdagelse i et stort udvalg af krystaller, penduler og engle på www.tessies.dk.

Hæng drømmefangere i soveværelset

Drømmefangere er ikke til at komme uden om, hvis man interesserer sig for objekter, der relaterer til spiritualitet eller mytologi. Fænomenet drømmefangere har sin oprindelse i det østlige USA, samt dets oprindelige folks mytologier og overbevisninger. Her mente man, at drømmefangere kunne filtrere de dårlige drømme fra, ved at fange dem i deres net og opløse dem i solens stråler ved solopgang. Det er dog ikke bare historien bag de myteomspundende drømmefangere, der er smuk. Drømmefangerne selv er nemlig altid flot udformet, og kan derfor også nemt fungere som dekoration i enten soveværelset eller spisestuen. Udvalget af drømmefangere fra Tessies er derfor stort, sådan at du kan vælge en, der passer dine specifikke præferencer. Find for eksempel drømmefangere med dyremotiver eller fangere i regnbuens mange farver. Uanset om du er til minimalistisk design, simple farver, flotte motiver eller stærke farver, er der altså modeller at vælge imellem.

Skab bedre energi i hjemmet med penduler

Er du interesseret i drømmefangere, er du med stor sandsynlighed også interesseret i penduler. Penduler fås derfor i et utal af varianter på www.tessies.dk eller i den hyggelige butik på Fiolstræde i København. De flotte krystal og rosakvarts penduler har i mange år været brugt som spirituelle objekter i forlængelse af ritualer, hvor de siges at skulle have en beroligende effekt. Mange mennesker bruger derfor også penduler som udsmykning i hjemmet, da de ofte er med til at skabe en rolig og spirituel stemning i de pågældende rum, du hænger dem op i. Hos Tessies forhandles penduler i flere forskellige varianter, så du kan vælge et pendul, der passer din specifikke spirituelle overbevisning. Vælg for eksempel mellem forskellige typer af sten, der omfatter alt fra bjergkrystaller til ametyster, og forskellige designs, der dækker både guldkæder, sølvkæder og bomuldssnore. Uanset hvilket pendul du vælger, er du dog sikret lækre kvaliteter til yderst fornuftige priser. Er du derfor interesseret i det store udvalg af penduler eller drømmefangere, står flere medarbejdere klar på enten www.tessies.dk eller på Fiolstræde i København. Her kan de hjælpe dig med deres detaljerede viden angående de specifikke kvaliteter de stenene bærer rundt på.