På www.dan-egtved.dk har de drikkekopper til heste og høhække til dyr

Dan Egtved

Fortjener din hest det bedste? Så kan du hos Dan Egtved finde et stort udvalg af staldinventar og tilbehør til heste i høj kvalitet til overkommelige priser. Foruden det udvalg af produkter du finder til heste, kan du også købe inventar til andre dyr som kvæg og køer. Inde på www.dan-egtved.dk kan du finde gode og robuste høhække, der gør det let at fodre dine dyr.

Køb drikkekop og drikketrug til din hest

Som rytter eller hesteejer er der mange ting og meget udstyr, du skal have. Ikke nok med at du skal have en hesteboks, hvor hesten kan opholde sig, så er der også en masse andet praktisk  udstyr, du skal have. Hos Dan Egtved har de alt, du skal bruge til din hest, hvad angår staldinventar og udstyr. Inde på www.dan-egtved.dk har de et bredt udvalg af smarte drikkekopper til heste i forskellige designs. Du kan både købe et drikketrug i plastik til din hest og en drikkekop i stål. Drikkekopperne er designet, så din hest har let og hurtig adgang til vandet, og så det samtidig er behageligt at drikke af dem. Drikkekopperne kan fastgøres til væggen og er produceret i et stærkt og slagfast materiale. Drikkekopperne har hverken skarpe kanter eller spidse objekter fastgjort og er dermed sikre for dyrene at bruge.

Høhække til heste, grise, køer og kvæg

På Dan Egtved har de et stort udvalg af høhække og høkrybber. Du kan både få høhækkene i galvaniseret stål eller plast og i forskellige typer, alt efter hvilket dyr de er tiltænkt. De høhække du finder på www.dan-egtved.dk kan både anvendes til wrap, frøgræs, hø og halm. Høhækkene fra Dan Egtved er designet til forskellige behov og kan både monteres i hjørner, på skillerum eller over gitre. Høhækkene er designet med henblik på at optimere forholdene for både landmænd og deres dyr.  Gå ind på www.dan-egtved.dk i dag og bestil høhække til kalve og ungkreatur.