kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Ny ladcykel eller batteri til elcykel hos Boxbike

Gør et godt køb, som du kan have glæde af i dagligdagen og i fritiden. Køb en ladcykel inkl. batteri til elcykel via boxbike.dk.

Ladcykel med elmotor – kvalitet

Bestil en elektrisk ladcykel, ligesom man kender dem fra Christiania. Man ser dem allerede i de krogede gader i København og Århus, men ladcykler har også spredt sig til mindre danske byer, og man kan i ny og næ spotte én langt ude på landet. Det tiltalende ved en el ladcykel er primært ladet, der gør det muligt at transportere unger, madvarer, indkøbsposer og andet fra A til B. Hvis man flytter med mange kilo, kan det godt være hårdt i længden. Det er derfor værd at beslutte, om man har behov for en ladcykel med elmotor. Det er ikke altid, man har overskuddet en kølig vintermorgen til at lægge alle sine kræfter i den daglige cykeltur. En ladcykel med elektrisk motor kan være den perfekte løsning til dig, så du samtidig slipper for trafikkaosset, man finder i midten af de danske storbyer.

Batteri til elcykel på boxbike.dk – 24, 36 og 48 volt

Det kræver naturligvis også et ordentligt batteri, hvis man vil køre på elcykel. Husk at tjekke, om du har behov for 24, 36 eller 48 volt. Det afhænger nemlig af elcyklen. Man skal behandle sit batteri godt, og det anbefales, at man tager det ind om vinteren. Det er generelt risikabelt at lade batteriet blive udendørs grundet tyveri, da det har en vis værdi. Husk også at overveje dit forbrug, da hvert batteri har en forskellig holdbarhed. Hvis du er i tvivl, har Boxbike samlet info online, og webshoppen er også klar med hjælp om valg af batteri til elcykel. Du skal blot spørge. Rådgivning er naturligvis gratis.

Bestil det rette batteri til din elcykel online. Vælg en ladcykel, hvis du skal transportere børn eller andet. Kig nærmere via boxbike.dk, og hent info og inspiration om emnet.