Lej en racerbane hos Padborg Park og prøv unik teambuilding

Få en god og sjov dag hos Padborg Park, hvor du kan opleve spænding på en anden måde. Lej en racerbane, og hav det sjovt med dine arbejdskolleger eller dine venner. Teambuilding på racerbane er også en god måde at komme tættere på kollegerne, der samtidigt giver en anderledes og sjov dag.

Lej en racerbane og kør i KTM X-Bow

Skal der planlægges en bachelor fest, så er Padborg Park det rette valg. Lej en racerbane, og få en utroligt god dag, som alle kan have det sjovt med. Du kan leje en racerbane på forskellige tidspunkter, så I kan finde de dage, der passer jer bedst. Lej en racerbane på hverdage fra 08.00 – 16.00 eller fra 16.00 – 20.00 eller på lørdage fra 08.00 – 16.00. I kan leje Lotus Elise eller KTM X-Bow, der helt sikkert vil bringe adrenalin i blodet. Hvis det er noget for jer, så vil det være helt ideelt at I lejer en racerbane, så alle har mulighed for sjov og spænding. Vil du vide mere kan du tage kontakt til padbordpark.dk, så de kan hjælpe dig på bedste vis.

Prøv anderledes teambuilding på racerbane

For at ruske holdet bedre sammen, kan teambuilding på racerbane også være en god og effektiv løsning. Padborg Park har plads til folk der elsker biler og motorcykler, og I vil helt sikkert have en fantastisk dag. Hvis alle er indforstået med teambuilding på racerbane, er der ingen tid at spilde! Book en racerbane og biler, og få en god og uforglemmelig oplevelse sammen. Med en bane der er 2.156 meter lang og 12 meter bred, er du sikker på at der er plads nok. Teambuilding på racerbane lader alle boltre sig på banen, og bagefter have en fantastisk tur i restauranten. Derfra har I overblik over racerbanen. Lær meget mere om teambuilding på racerbane hos padborgpark.dk, eller tag kontakt for at være helt sikker på valget.