kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Legebyen.dk har et bredt udvalg af flot bæredygtigt legetøj såvel som LEGO Boost

Hos www.legebyen.dk finder du alt, hvad dit barn ønsker sig af legetøj. Uanset dit barns alder og køn er der utallige muligheder for at finde lige det legetøj, dit barn elsker. Særligt for Legebyen.dk finder du bl.a. bæredygtigt legetøj samt LEGO Boost produkter, som begge er ting der tilpasser legeånden til tidsånden.

LEGO Boost til det nysgerrige barn

Ønsker du legetøj, der udfordrer dit barns kreative side? Med LEGO Boost fra Legebyen.dk kan du være sikker på, at dit barns nysgerrighed vækkes. LEGO Boosts legetøj passer perfekt til tiden omkring os, hvor teknologi er i fokus. LEGO Boost tager børnenes leg til et nyt niveau, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvor legen kan bære hen – samtidig med at børnene får en indsigt i teknologien, og deres nysgerrighed og kreativitet stimuleres. LEGO Boosts produkter egner sig både til børnefamiliens legerum samt børnenes institutioner, så disse kan være med til at udfordre børnenes udvikling indenfor leg. LEGO Boost tager fremtiden til sig med legetøj, der via sit soft- og hardware kan interagere med børnene i deres leg.

Bæredygtigt legetøj uden skadelige stoffer

Er bæredygtighed i din interesse, og ønsker du, at dit barn lever så bæredygtigt som muligt? Hos Legebyen.dk finder du bæredygtigt legetøj til dit barn. Det bæredygtige legetøj hos Legebyen.dk rummer legetøj i materialer, som træ, BIO-plast og naturgummi, så dit barn ikke er eksponeret for skadelige stoffer, når de leger. Desuden er noget af det bæredygtige legetøj kun tilsat naturlige farvestoffer, er økologisk og mærket med Svanemærket. I kategorien for det bæredygtige legetøj finder du bl.a. bamser, dukker, biler, rangler m.m. Det er hos Legebyen.dk ikke svært at finde bæredygtigt legetøj, som dit barn vil elske – uanset køn og alder. Du sikrer dig et trygt og naturligt legemiljø for dine børn hos Legebyen.dk.

Dit næste køb til dit barn finder du hos Legebyen.dk. Her er legetøj til børn i alle aldre, men du finder også børnemøbler og meget mere til dit barns hverdag.