Køb Dantoy vandlegetøj og Playmobil legetøj hos Legebyen.dk

Legebyen.dk sælger en masse forskelligt slags legetøj til alle aldersgrupper. Læs mere om Dantoy vandlegetøj og om Playmobil her.

Dantoy vandlegetøj i god kvalitet

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af Dantoy vandlegetøj, som sælges til gode priser. Der er mange forskellige slags sier, sandmøller, spader, trillebører, skovle, forme til sandslotte, både, vandkander og meget mere. Mange af disse ting har været klassikere i mange år, og hvis du har gået i børnehave for 25 år siden, så var det de samme sandmøller, som du sad i sandkassen og legede med, som du nu kan få til 48 kr. på www.legebyen.dk. Der er forskellige sjove designs, og disse er ikke blevet klassikere uden grund. Hvis du kan lide god kvalitet og dine børn skal have det sjovt ved stranden, så er Dantoy vandlegetøj det oplagte valg. Alle produkterne er Svanemærket og kan vaskes i opvaskemaskinen, så du kan roligt lade dine børn fange alle de krabber og vandmænd, de vil. Dantoy vandlegetøj er perfekt til strandturen og vil helt sikkert være lige noget for dine børn.

Playmobil

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre, og hvis du leder efter noget sjovt og spændende legetøj til dine børn, så kan du helt sikkert finde lige det, de drømmer om. Der er nemlig både actionfigurer, byggeklodser, udelegetøj, legetøjsbiler, bamser, udklædning, spil og meget mere i sortimentet. En absolut klassiker inden for figurer, som har eksisteret i mange mange år er Playmobil, som stadig bruges af mange børn. De sjove figurer med pagehåret har eksisteret i mange år og er stadig populære blandt børn, der kan lide figurer. De kommer på mange eventyr, de sjove figurer, og du kan finde både bondegård, city action og pirater i sortimentet, hvor der både er Playmobil for de action-søgende og de mere stille børn. Vælg imellem mange forskellige sjove og spændende ting, som dine børn helt sikkert vil elske til gode priser og find lige det, du skal  bruge i butikken.