kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Jotun og Hempel bådmaling samt sejlertøj til skarpe priser

Godt sejlertøj er et must for lystsejlere. Den rette beklædning kan gøre forskellen på en god eller dårlig sejltur. Hvis du har en kompromisløs tilgang til valg af sejlertøj, så klik ind på vejlemarineservice.dk. Marinebutikken er både en webshop og en butik i Vejle, hvor du bl.a. også kan købe Jotun og Hempel bundmaling.

Sejlertøj – Vælg fra brands som Gill og Dubarry hos Marinebutikken

Marinebutikken sælger sejlertøj fra en række kvalitetsmærker. Køb beklædning til sejlads fra Gill, Sebago, Dubarry og andre af de førende på markedet. Du finder f.eks. jolletøj, tørdragter, neoprensko og meget mere inden for sejlertøj og tilbehør til lystbådssejlads. Glæd dig til de mange eventyr på åbent hav, velvidende at du er klædt på til formålet. Det danske vejr kan hurtigt straffe dem, som er klædt forkert på. Hvis du har spørgsmål til valg af sejlertøj, så er der vejledning at hente hos Marinebutikken. Kom forbi butikken i Vejle, prøv noget af tøjet, og få en snak med en engageret sejler bag disken. Hos Marinebutikken har de altid et godt trick eller to, der kan give dig en bedre oplevelse i båden. Du kan naturligvis også bladre igennem det velsammensatte udvalg af sejlertøj online. Klik ind på vejlemarineservice.dk nu, og shop til gode priser fra Gill, Sebago, Dubarry, Lizard m.m.

Jotun og Hempel bundmaling – Køb på www.vejlemarineservice.dk

Er din båd klar til at blive søsat, eller mangler du at male den? Hvis du kigger efter bådmaling, så klik ind på vejlemarineservice.dk. Der forhandles kun bundmaling fra anerkendte mærker som Jotun og Hempel. Køb bådmaling i mange farver, og husk at bestille lidt ekstra, så du ikke løber tør 90 % igennem projektet! Marinebutikken har lavet en grov guide over, hvor meget bundmaling du har brug for alt efter bådens længde. Køb din bundmaling fra Jotun og Hempel. Med Hempel eller Jotun bådmaling er man sikker på at få kvalitetsmaling, som holder i længere tid end konkurrenternes produkter. Læs mere om bådmaling fra disse brands online, og køb allerede i dag.

Bestil bundmaling fra Jotun og Hempel samt moderigtigt sejlertøj online hos Marinebutikken.