kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Fontæner, batterier og andet fyrværkeri for indbyggere i Slagelse

Hvis man bor i Slagelse, er der ikke langt til det største fyrværkerisortiment på Sjælland. Butikken Kongkrudt ligger i Næstved, og der finder du fontæner, nytårsraketter, batterier og meget andet fra Royal Fireworks.

Bestil fyrværkeri fra Kongkrudt, hvis du bor i Slagelse

Køb det smukkeste fyrværkeri på markedet, fremstillet af Royal Fireworks. Kongkrudt holder til i Næstved, men hvis man bor i Slagelse, er det også oplagt at tage køreturen for at få adgang til det største sortiment på hele Sjælland. Imponer gæsterne med det flotte skyts fra Royal Fireworks, der kan fås som pakkesortimenter. Hvis du bestiller i god tid, får du en gratis gave med, alt efter hvor meget du køber for. Hvis du handler online, slipper du også for at stå i kø, og skytset ligger klar til afhentning. Når du kører fra Slagelse til Næstved, behøver du ikke at køre hen til en brakmark bagefter. Det er muligt at afhente direkte fra Kongkrudt butikken, og derved sparer du meget tid. Det er kun muligt at hente fyrværkeriet. Man kan altså ikke få levering pga. lovgivningen. Bestil i god tid, og sørg for, at Slagelse bliver dækket med en bred vifte af farver d. 31. december!

Smukke, enestående og længerevarende fontæner til nytårsaften

Køb smukke og farverige fontæner hos Kongkrudt, perfekt til at fejre den sidste nat i 2019 og begyndelsen på 2020. Vælg imellem store og små fontæner fra Royal Fireworks heriblandt sortimenter med lidt af det hele. Køb bomberør, fontæner og batterier til stor glæde for menneskerne i dit nabolag, og naturligvis gæsterne til din fest. Er du allerede begyndt at glæde dig til nytårsaften? Kig på alle godterne online på www.kongkrudt.dk. En god og kraftig fontæne giver en længerevarende oplevelse til stor fascination for både store og små. Royal Fireworks er et mærke, der slår hårdt på kvaliteten, og fontæner eller andet nytårsskyts fra mærket her er altid en oplevelse.

Find fyrværkeri til de bedste priser online. Bor du i Slagelse? Så kan du med fordel handle hos Kongkrudt, der tilbyder nytårsraketter, fontæner, batterier og meget andet med prøveafskydning d. 27. december.