Flodkrydstogt på Seinen eller Cirkusrevyen anno 2019?

Det bliver ikke mere dansk end Cirkusrevyen. Der er naturligvis et nyt show på programmet anno 2019, som du kan bestille billetter til allerede nu på ansrejser.dk. Dette rejsebureau inkluderer også en kanalrundfart og en god middag med i prisen. Drømmer du derimod om et flodkrydstogt på Seinen i Frankrig, så er det også Ans Rejser, du skal have fat i.

Tag på en 2-dags tur til Cirkusrevyen 2019 i København

Hos Ans Rejser har de pakket en masse underholdning ned til et par dage i København – til en rimelig pris vel at mærke. Hoveddelen er naturligvis Cirkusrevyen 2019, der byder på politisk satire fra Danmark og også det store udland. Kom på kanalrundfart i den danske hovedstad, og spis lækkert på Bakkens Perle. Selve opholdet foregår på et firestjernet hotel, og der bliver også mulighed for at se ikoniske Nyhavn og Dragør. Det er en tur, som giver en lækker bid af Danmark og dansk kultur. Cirkusrevyen har eksisteret i mange årtier, og det er en af de konstanter, som vi har i et hurtigt forandrende samfund. Mange borgere tager til Cirkusrevyen hvert eneste år, da kvaliteten af satiren ikke kan sammenlignes med andet. Det er lidt sjovere at gøre en komplet tur ud af Cirkusrevyen 2019 end bare at købe en billet og så tage toget eller bilen hjem lige bagefter. Læs mere om muligheden, og se datoerne på ansrejser.dk.

Bestil billet til et flodkrydstogt langs Seinen i Frankrig på www.ansrejser.dk

Ans Rejser arrangerer ture til mange europæiske lande, hvilket naturligvis også indebærer romantiske Frankrig. Hvad er bedre end at opleve det vinglade land langs floden, som har så stor indflydelse på landet? Her tænkes naturligvis på Seinen, som snor sig igennem Frankrig og ikke mindst Paris. Vælg et flodkrydstogt på Seinen for en uforglemmelig tur med masser af flotte landskaber. Et flodkrydstogt er en ideel måde, hvis man ønsker interessant afslapning, og det er lidt en kontrast til de store krydstogtskibe på oceanerne. Bestil et flodkrydstogt op langs Seinen i Frankrig allerede i dag på www.ansrejser.dk.

Hos Ans Rejser arrangeres ture til alt fra Cirkusrevyen 2019 i Danmark til et flodkrydstogt på Seinen i hjertet af Frankrig.