kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find både garn og strikkeopskrifter til dit næste strikkeprojekt hos Garnværkstedet

Når man besøger Garnværkstedet, bliver man straks præsenteret for et herligt udvalg af garn fra flere af de bedste mærker på markedet. Kategorien med Filcolana garn har især rigtig mange spændende varianter at byde på lige nu. Foruden selve garnet, kan man selvfølgelig også finde en masse gode opskrifter på strikkeprojekter af forskellig art. Her kan det især anbefales at tage et kig på udvalget fra PetiteKnit, hvis man har brug for lidt inspiration.

Garn fra det velansete mærke Filcolana

Inden for garnverdenen er der få andre mærker, der nyder samme popularitet og velanseelse som Filcolana garn. Det er bestemt ikke noget tilfælde at det forholder sig sådan, men skyldes tvært i mod at Filcolana garn først og fremmest leveres i en helt særlig god kvalitet, der både gør garnet utrolig lækkert at arbejde med og samtidig sikrer at man altid får et blødt og lækkert produkt når man er færdig med at strikke. Vil du have ekstra meget ud af dine strikkeprojekter, er Filcolana garn det helt rette valg. Find et skønt udvalg af Filcolana garn som en del af kataloget hos www.garnvaerkstedet.dk lige nu.

Strikkeopskrifter til lækkert tøj

Besøger du Garnværkstedet for at købe Filcolana garn eller andre lækre materialer til at strikke, så husk endelig at kigge forbi kategorien med PetiteKnit strikkeopskrifter. Her kan du blandt andet få PetiteKnit opskrifter på flotte sweatre, huer, sommerbluser og en masse dejligt børnetøj. Mangler du lidt inspiration til et spændende nyt strikkeeventyr, som helt sikkert vil ende ud med noget dejligt tøj at gå i, er PetiteKnit opskrifter lige hvad der skal til.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende PetiteKnit, Filcolana garn eller andre mærker fra Garnværkstedet, kan du altid kontakte kundeservice på siden og få en hyggelig snak om garn.