Besøg canisvitae.dk, og find både hundegodbidder og Siccaro tørredækkener i høj kvalitet

CanisVitae er klar til at levere både hundegodbidder og foder til hunde, samt forskellige slags hundebeklædning til de fire årstider. F.eks. fører de lige nu de smarte Siccaro tørredækkener, bl.a. Dryup Cape, der egner sig perfekt til, når man har været en tur ude i regnen med sin hund. Læs mere om butikken og deres katalog i artiklen herunder.

Smagfulde hundegodbidder til træning og belønning

Når man er nede i parken og træne lydighed med sin hund, er hundegodbidder den perfekte måde at belønne ens hund for god opførsel. Er det blevet tid til at fylde skuffen med hundegodbidder op derhjemme, er her et godt tip: Hos www.canisvitae.dk er der lige nu et bredt udvalg af gode hundegodbidder at finde i kataloget, hvoriblandt der med sikkerhed også er en variant, som din hund vil elske. Med varianter inden for hundegodbidder som ged, gås, hestekød, kalkun, kaninkød, kylling og lam er der rig mulighed for at finde en variant, som din hund sætter ekstra meget pris på. Alle typer hundegodbidder leveres i vanlig høj kvalitet og med alle de sædvanlige kundefordele, som man er vant til fra butikkens side, hvis man har handlet hos dem før.

Tør din hund med et Siccaro tørredækken fra CanisVitae

Udover hundegodbidder i forskellige varianter finder man bl.a. også diverse slags hundebeklædning hos den danske forhandler. F.eks. kan du købe Siccaro tørredækkener til forskellige formål, deriblandt den velkendte Dryup Cape. Har man været ude at træne eller gå tur i regnen, er det som regel en god ide at sørge for, at ens hund bliver tør igen. Og det er netop her, at Siccaro tørredækkener kommer ind i billedet. Det giver varme, tørhed og generel velvære til din hund. Hos CanisVitae har de et bredt udvalg af Siccaro tørredækkener til både små hunde, mellemstørrelse hunde og store hunde.