Alcohol ink og akvarelpensler fra Art-de-vinci.dk – førende udvalg

Det er blevet sommerferie, og for mange betyder dét mere overskud til aktiviteter, som hverdagen ikke levner tid til. Du kan for eksempel prøve kræfter med at male akvarel eller eksperimentere med TOUCH alcohol ink. På den måde kan du indfange smukke motiver omkring dig – måske havudsigten fra det stråtækte sommerhus eller en god ven, du ikke har set længe? En hjemmeside som Art-de-Vinci.dk forhandler akvarelpensler, som gør det til en fornøjelse at male akvarel, og de har også et bredt udvalg af TOUCH alcohol ink.

Akvarelpensler med mårhår eller syntetisk hår

Hvis det skal være en fornøjelse at male med akvarelmaling, er det vigtigt at have gode akvarelpensler. Art-de-Vinci.dk har både mårhårspensler og akvarelpensler med syntetisk hår, og deres priser er meget rimelige. Akvarelpenslerne ligger godt i hånden, og nogle er udformet særligt ergonomiske, så de hverken triller ned ad bordet eller giver dig ømme hænder. Mårhårspensler er velegnede til akvarel, da de kan indeholde meget maling og væske. Pensler med syntetisk hår er gode, hvis du vil male med akryl eller oliemaling, men kan også sagtens bruges til akvarelmaling.

Flot og flydende TOUCH alcohol ink

TOUCH alcohol ink er en anden sjov og udfordrende aktivitet til den lange sommerferie. Alcohol ink er en form for alkoholbaseret, højpigmenteret og flydende blæk, som kan bruges på glatte overflader som metal, glas og keramik. Farverne flyder smukt sammen, lidt på samme måde som akvarelmaling. Alle produkter fra TOUCH er desuden lugtfri og giftfri, så både børn og voksne kan være med uden gener. Art-de-Vinci.dk har alt, du skal bruge til at komme i gang med TOUCH alcohol ink: syntetisk papir, blender, luftpumpe til smukke effekter – og selvfølgelig alcohol inks i alle de nuancer, du kan drømme om.

På Art-de-Vinci.dk kan du nemt danne dig et overblik over både akvarelpensler, akvarelmaling, akvarelpapir og TOUCH alcohol ink. De er altid klar til at give dig gode råd og vejledning, når du skal i gang med et kreativt projekt.