ZENZO tilbyder bl.a. terrorsikring og en betonpullert i god kvalitet

ZENZO er en virksomhed, som ikke mange danskere er klar over, at de faktisk har et nært forhold til. De leverer nemlig mange affaldshåndteringsprodukter, byrumsinventar m.m. til det offentlige, institutioner og virksomheder. Så hvad enten du er på udkig efter en affaldscontainer, terrorsikring eller en betonpullert, så kan du få det hos ZENZO.

Diskret og praktisk terrorsikring

Terrorsikring nu om dage handler om at lave diskrete løsninger. Derfor er ZENZO’s bud på terrorsikring i offentlige rum ikke kun effektive, men også smukke produkter. Idéen er, at man helst ikke må skabe for megen utryghed med nogle store, klodsede løsninger, som signalerer fare. Derimod handler det om at finde en måde, hvorpå man kan gøre disse produkter til nogle forskønnende genstande. Med mange års erfaring inden for byrumsinventar og samarbejde med folk i sikkerhedsbranchen får du med ZENZO markedets bedste terrorsikring. Det har også resulteret i, at virksomheden kan tilbyde en del forskellige løsninger, som mange forskellige kunder har været glade for. Der er selvfølgelig rigtigt mange ting, du skal overveje i forbindelse med terrorsikring, men heldigvis er du altid velkommen til at kontakte virksomheden på mail eller på telefon.

Effektiv betonpullert

Hvis du klikker ind på www.zenzo.dk, vil du se, at de har et stort udvalg af betonpullerter. En betonpullert kan selvfølgelig se ud på mange forskellige måder, men fælles for dem alle er, at de både er æstetiske og effektive. Nogle ligner faktisk små kunstværker, mens andre nærmest har funktion af at være bænk. En af de vigtigste ting du skal forholde dig til, når du skal finde en betonpullert, er, at valget skal have respekt for det byrum, som pullerterne skal være i. En betonpullert er et godt, sikkert valg, men du kan selvfølgelig også få dem i andre materialer end beton. Igen gælder det, at ZENZO altid er glade for at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til dig.