kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Viet-Jacobsens Fond støtter Veterans in Motion – Erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen er stifter af Viet-Jacobsens Fond

Hvis man har brug for økonomisk støtte til sin virksomhed, eller man er veteran og har brug for en håndsrækning efter at være kommet hjem fra krig, så er det helt sikkert Denis Viet Jacobsen og Viet-Jacobsens Fond, man skal vælge at læse mere om. Fonden står nemlig blandt andet bag Veterans in Motion, som tilbyder hjælp til soldater, som har det svært. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Veterans in Motion er støttet af Viet-Jacobsens Fond

Hvad enten man selv har været udsendt i forsvaret til et af verdenens brændpunkter, eller man har fulgt med i medierne i løbet af de seneste mange år, så er man formentlig også klar over, at det ikke nødvendigvis er nemt at vende tilbage til hverdagen igen, når man har været i krig. Hvis man har brug for hjælp til at komme tilbage på sporet igen, så kan det helt bestemt anbefales, at man vælger at kigge ind forbi www.virksomhederne.dk, hvor man kan læse mere om Veterans in Motion. Veterans in Motion er en forening, som er støttet af Viet-Jacobsens Fond. Veterans in Motion har til formål at hjælpe netop veteraner igennem forskellige forløb, som eksempelvis fører veteranerne til Grønland, hvor der skal dyrkes sammenhold i naturen. Veterans in Motion blev grundlagt i 2014 og har siden da haft det som formål igennem udøvelse af idræts- og friluftsaktiviteter at udfordre og fremme personlige kvaliteter hos soldater eller andre, som har pådraget sig varige mén i krig. Aktiviteterne hos Veterans in Motion har generelt fokus på, at de skal bidrage til fællesskab og sammenhold, som skal være med til at hjælpe veteranerne godt på vej i hverdagslivet. Veteranerne opfordres desuden også altid til at deltage aktivt i foreningen og på den måde tage medansvar for, at Veterans in Motion kan blive ved med at eksistere. Foruden de mange aktiviteter har Veterans in Motion også til formål at fortælle nogle af de gode historier, der også knytter sig til veteranerne og på denne måde få vendt en del af den retorik og eventuelle fordomme, der kan være forbundet med, at man har været en del af forsvaret, og man kommer hjem og har det svært. Man kan læse meget mere om Veterans in Motion ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Den kompetente forretningsmand Denis Viet Jacobsen

Er man nået til et punkt med sin virksomhed, hvor man har brug for vejledning eller en investering udefra for at udvikle den til et nyt niveau, så bør man helt bestemt vælge at kigge ind forbi www.virksomhederne.dk. Her kan man nemlig få kontakt med Denis Viet Jacobsen, som er en særdeles erfaren forretningsmand, og han står blandt andet bag investeringsselskabet Solix Group. Denis Viet Jacobsen har mange års erfaring fra en række forskellige brancher, så lige meget hvad man beskæftiger sig med, så kan han helt sikkert være behjælpelig. Denis Viet Jacobsen har en uddannelsesmæssig baggrund inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og han har siden udvidet med en Master of Business Administration. Denis Viet Jacobsen taler en række forskellige sprog, og han har sammen med sin partner i Solix Group specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, som har base i de nordiske lande og har en omsætning på mere end 500.000 kroner. Denis Viet Jacobsen kan således hjælpe med at håndtere alt fra virksomhedsfinansiering til diverse former for strategier, der kan udvikle virksomheden i den helt rette retning. Man kan blive meget klogere på Denis Viet Jacobsen og tage kontakt til ham allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

På hjemmesiden www.virksomhederne.dk kan man blive meget klogere på, hvad Denis Viet Jacobsen kan hjælpe virksomheder med.