Telefonpasning – Kigger du efter muligheder for telefonreception?

Www.edelmann-kontorservice.dk er hjemmesiden for enhver forretning, der til tider godt kunne bruge en ekstra hånd ved telefonen, når kunder henvender sig. Kan din virksomhed skrive under på ovenstående, skal du ikke tøve med at besøge den flotte hjemmeside, hvor du præsenteres for en bred vifte af telefoniske ydelser, som vil optimere din virksomheds kundeservice og generelle omtale blandt kunder. Hvad end telefonpasning, telefonreception eller en helt tredje ydelse lyder som noget for din forretning, så tag kontakt i dag og find de rette løsninger.

Telefonreception med nærhed og overskud

Hvad end der altid, eller blot i perioder, er travlt i din virksomhed, kan telefonreception fra Edelmann Kontorservice tage noget af presset. Telefonreception håndterer det ekstra pres, der kan ligge på dine medarbejdere, når telefonerne kimer derudaf med utålmodige kunder, der ønsker hjælp og afklaring på diverse henvendelser. Dermed er en telefonreception den hurtige og nemme løsning, der giver dine medarbejdere tid og råderum til at klare deres respektive opgaver, mens kunderne vil blive besvaret tilfredsstillende og fyldestgørende. Læs mere om hvad telefonreception kan indeholde, når du vælger det hos Edelmann Kontorservice.

Få kompetent telefonpasning med en smilende og professionel attitude

Telefonpasning er den nemme og praktiske løsning for din virksomhed til altid at sikre glade og tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Edelmann Kontorservice tilbyder telefonpasning i form af en lang række forskellige ydelser, alt efter hvad din forretning specifikt har brug for. Du kan med telefonpasning bl.a. få hjælp til kalenderbooking og -afbooking m.m. Edelmann Kontorservice sørger altid for at være godt sat ind i din virksomheds profil, så de servicerer og handler efter jeres ønsker og behov. Telefonpasning kan desuden skræddersyes til bestemte perioder, hvis der ikke er behov for at have det kørende hele tiden.

Mulighederne er mange hos Edelmann Kontorservice, hvis mission det er at få din forretnings kundeservice og -tilfredshed op på et helt nyt niveau.