kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Tag på højskole med teater som linjefag og få en oplevelse for livet

Trænger du til at få udvikle dine kreative kompetencer indenfor musik og teater, eller andre fag? Så er et ophold på Musik og Teaterhøjskolen uden tvivl lige det rigtige sted for dig. Hos dem får du altid professionel undervisning af de mest kompetente undervisere, som du kan bruge hele livet. Så kig ind forbi deres hjemmeside, musikogteater.dk og læs nærmere.

Højskole med teater som linjefag

På Musik og Teaterhøjskolen er det muligt at få undervisning i mange forskellige kreative fag, og det er bl.a. muligt at have teater som linjefag. Når du vælger at tage et ophold på denne fantastiske og kreative højskole med teater som linjefag, kan du altid være sikker på, at du får den bedste undervisning, af de allerbedste og mest kompetente undervisere. I undervisningen på denne højskole med teater som linjefag fokuseres der især på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, således at du kan tage det, du lærer under dit ophold, med dig ud i livet efterfølgende og bl.a. bruge til optagelsesprøver og forestillinger af forskellig art. Med andre ord, så får du altså i løbet af et ophold, på denne højskole med teater som linjefag, lærdom, faglige kompetencer og brugbare værktøjer, som kan bruges resten af livet.
Hvis du overvejer at tage på højskole med teater som linjefag, er det dog samtidigt vigtigt at notere, at det ikke kræver nogle specielle forudsætninger for at blive optaget. På deres højskole med teater som linjefag, er der plads til alle, både nybegynder og øvede. Det eneste de kræver, er, at du går op i teater, og kommer med et godt gå på mod og har lyst til at lære noget. Altså er deres højskole for alle, der har et ønske om at arbejde med teater og som prøver at finde et springbræt til den professionelle skuespillerverden. Så overvejer du at prøve kræfter med skuespillet, så er Musik og Teaterhøjskolen lige stedet for dig.