SteelSeries og Nvidia Geforce RTX 3000 – Læs mere i artiklen her

Nu er ventetiden snart slut, da det nye Nvidia Geforce RTX 3000 har fået en udgivelsesdato. Og forhåbentlig går der ikke længe, før grafikkortet begynder at dukke op hos danske forhandlere som Føniks Computer. De har altid det nyeste udstyr til computere på lager, inden for mange kategorier. Blandt andet finder du også en række af de bedste produkter fra SteelSeries i kataloget lige nu. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Nvidia Geforce RTX 3000 hos Føniks Computer

Når det nye Nvidia Geforce RTX 3000 snart udkommer, kommer der med sikkerhed til at være tale om splinterny teknologi og banebrydende performance. Det er to af grundene til, at det altid får ekstra meget opmærksomhed, når de to techgiganter AMD og Nvidia lancerer deres nye flagskibs-grafikkort. Skal man tro på hvad eksperterne siger, kommer Nvidia Geforce RTX 3000 til at være hele ventetiden værd, og inden længe vil du kunne købe dit splinternye Nvidia Geforce RTX 3000 hos forhandlere som www.fcomputer.dk. Kortet vil helt sikkert vil være et godt køb, hvis du går ekstra meget op i grafikken, når du f.eks. spiller computer. Kort sagt, kommer Nvidia Geforce RTX 3000 med sikkerhed til at være et fantastisk grafikkort, som kommer til at sætte standarden som alle andre bliver sammenlignet med, i det næste lange stykke tid.

SteelSeries – Udstyr egnet til pro gaming

Der er altid en god undskyldning for at kigge forbi Føniks Computer. F.eks. deres udvalg af SteelSeries produkter. SteelSeries er et velkendt mærke inden for gaming udstyr, der både leverer smarte og ergonomiske design, samt et fedt look, der på alle måder indbyder til gaming. Kataloget med SteelSeries gaming udstyr tæller udover mus og tastaturer også musemåtter, headset med mere. Alt sammen i den velkendte kvalitet, som man forbinder med SteelSeries hvis man tidligere har brugt deres produkter.