Spar kroner og ører på en metaldetektor eller et USB C kabel via www.av-cables.dk

Av-Cables.dk sælger en lang række af stik og kabler til IT, A/V m.m. Du finder fx en stor kategori med USB C kabler, men www.av-cables.dk byder også på en lang række af elektronisk tilbehør som fx en metaldetektor. Læs mere om denne online gigant inden for elektronik i denne artikel eller på deres hjemmeside.

Gå på en eventyrlig skattejagt med en metaldetektor

Elsker du mysteriet om, hvad der kan være gemt under Jordens overflade? Søg efter skjulte skatte, og hav underholdning, der bliver ved med at give. Det er en hobby, som mange danskere har taget til sig, og hvor Av-Cables.dk er leveringsdygtige med mange pålidelige varianter. Priserne er presset ned, og det betyder, at en metaldetektor hos Av-Cables.dk normalt koster mellem 15 og 60 % mindre end i den typiske butik. Vil du tage undersøgelsen under vandet? Så kig på metaldetektorer, der er vandtætte. Du kan udelukkende vælge mellem kvalitetsprodukter på www.av-cables.dk. Find fx en metaldetektor fra mærket Denver.

USB C stik og converters hos Av-Cables.dk

Det såkaldte USB C 3.1 kabel har mange anvendelsesmuligheder, og Av-Cables.dk sælger mange typer inden for denne kategori. Du kan fx finde kabler, der konverterer USB C 3.1 til forskellige USB-A og -B muligheder. Yderligere finder du varianter, der omdanner stikket til HDMI eller AVI. USB-teknologien er netop blevet så populær pga. den relativt lille størrelse samt alsidigheden. Den digitale signaloverførsel er universal, så derfor kan et USB C stik og andre typer både benyttes til billede, lyd og meget andet. Hvis katten har bidt dit oprindelige USB C kabel over, eller du af en anden grund har behov for at bestille et nyt, finder du et massivt udvalg hos Av-Cables.dk De er naturligvis også leveringsdygtige med de andre varianter, der også stammer fra denne teknologi.

Køb stik til stærke priser online hos Av-Cables.dk! Spar fx penge på et USB C 3.1 kabel til universel overførsel af signal. Hvis du altid har drømt om at gå på skattejagt, så overvej at investere i en metaldetektor.