Skibscontainer og 40 fod container forhandles hos DC-Supply

Er du på udkig efter en effektiv container, så er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi DC-Supply. De kan nemlig tilbyde alt det, du har brug for. Det gælder uanset om du har brug for en container til kontor, beboelse eller ophold. Du kan finde den rette skibscontainer til flere forskellige formål. Det gælder også deres 40 fod container.

Skibscontainer til opbevaring og bolig

DC-Supply er godt klar over, at en skibscontainer fra dem, kan bruges til mange forskellige formål. Derfor har de også forskellige mål og kan tilbyde flere forskellige skræddersyede løsninger. En skibscontainer forbindes ofte med fragt af varer over have eller på containere deres står stablet på havnekajer rundtomkring i verdenen. En skibscontainer kan dog være meget mere end det. De kan nemlig også anvendes til beboelse, der kan specialbygges og specialindrettes, så det matcher dem, der skal anvende den. En skibscontainer er typisk i standard ISO 20 fods container. Har du svært ved at se det for dig, kn du altid tage ind forbi dc-supply.dk, hvor du kan se, hvordan de har indrettet nogle af deres tidligere skibscontainer projekter. Der er rig mulighed, for at få en skibscontainer, der matcher dine ønsker og behov. Du skal blot tage kontakt til dem, så I kan finde en løsning sammen.

ISO standard 40 fod container

Har du brug for noget mere plads, enten til opbevaring eller andet, så kan du også bestille en 40 fod container fra DC-Supply. De har forskellige 40 fod containere, der alle er ISO standard med CSC-godkendelse. Du kan altid vælge praktiske detaljer på den 40 fod container du har brug for. De bliver nemlig skræddersyede efter dine behov. Har du derfor brug for open top, flatrack, high cube, dobbelt og sidedøre, så er det intet problem. Du vil altid være sikret en 40 fod container i høj kvalitet. Den kan også sagtens anvendes til vinteropbevaring, da den kan håndtere temperatursvingninger i både større og mindre grad. Du får dermed tør opbevaring uden kondens. Det betyder at du i en 40 fod sagtens kan opbevare ting, der skal holdes tørre. DC-Supply udlejer og sælger 40 fod container til både private og erhverv, der har brug for praktiske containere i høj kvalitet.

Ønsker du en container, der passer dine ønsker og behov, så kan DC-Supply uden tvivl hjælpe dig. De har containere, der kan klare alt fra opbevaring, beboelse og kontorer, samt andre skræddersyede løsninger, der kan gøre events endnu bedre.