Profilmetal A/S tilbyder tagstensplade og andre tagplader

Ethvert tag bør selvfølgelig matche den bygning, der skal have det på, uanset om det er nybyg, renovering eller andet. Du kan hos Profilmetal A/S finde en masse forskellige tagprofiler i stål, der kan gøre en kæmpe forskel på ethvert byggeprojekt. Du finder bl.a. tagstensplade, der kan ligne det klassiske tegltag som de danske huse er bedst kendt med. Du finder dog også andre tagplader, der kan bruges til hjem og virksomheder.

Tagstensplade i stål giver et klassisk taglook

Vil du ikke gå på kompromis med tagløsningen, så har Profilmetal A/S lige det, du har brug for. De tilbyder den rette tagstensplade til ethvert byggeprojekt, uanset om det er til hjem eller virksomheder. Den rette tagstensplade kan virkelig gøre en stor forskel på alle bygninger. Du kan derfor også finde en tagstensplade i flere forskellige profiler. De har den klassiske, der ligner tegltag, men du kan også være en tagstensplade Unik 1070, en lysplade til naturligt lys på loftet og en Sinus Variant. Disse kan også vælge i forskellige farver, så du får et helt fantastisk resultat, som man kun kan blive glad for. Vælger du tagstensplade til tag, vil du ikke skulle bekymre dig for meget om vedligeholdelse. Det er så godt som vedligeholdelsesfrit. Lær mere om den tagstensplade, der matcher dit projekt på www.profilmetal.dk.

Vælg praktiske tagplader i trapez TP20

Der findes dog mange andre tagplader, der kan gøre en stor forskel på dit projekt. Profilmetal A/S har tagplader i stål, der er lavet med en overfladebelægning, der giver den en lang levetid, og som netop ikke kræver det store vedligehold. Det er hverken vandabsorberende eller brændbart. Der er altså mange gode grunde til at vælge tagplader. Ligesom tegl-looket kan du vælge flere forskellige farver, når du først har valgt de mest optimale tagplader i stål. Det gør det derfor muligt at matche tag med bygning og resten af den grund, du bygger på. Profilmetal A/S laver selv deres tagplader, og de kan derfor også stå ved den høje kvalitet. Du kan derfor også få helt op til 40 års garanti på pladerne, så du ved med sikkerhed, at det er et ordentligt tag, du får på bygningen. Foruden tegl-look, kan du også finde tagplader i trapez P20 og andre varianter. Du bør lægge vejen ind forbi www.profilmetal.dk, hvis du har brug for at vide mere om tagplader i stål.

Søger du en pålidelig og god forhandler af ståltag og alt det nødvendige tilbehør, så er Profilmetal A/S den rette for dig.