PrivatRevision kan hjælpe med forældrekøb og skat ved udlejning

PrivatRevision er eksperter i forældrekøb fra et juridisk og skattemæssigt perspektiv. Læs mere her om spørgsmål om skat ved udlejning og meget mere.

Vær sikret du følger reglerne ved forældrekøb

PrivatRevision er et revisions- og advokatfirma, som har specialiseret sig i private anliggender og bl.a. rådgiver inden for emner som forældrekøb, arv, dødsbo, skilsmisse og meget mere. Hvis du har børn, der er flyttet til de store universitetsbyer for at studere, så kender du nok følelsen af, at du synes de betaler alt for meget i husleje i forhold til, hvad de får af kvadratmeter og placering. Boligmarkedet er stukket af, og det gælder især priserne for udlejning. Derfor får mange forældre lyst til at hjælpe deres børn med at finde et rigtig dejligt sted at bo til en pris, der hænger sammen for en SU-økonomi. Det kan man bl.a. gøre med et forældrekøb. Et forældrekøb er en betegnelse, der dækker over det, at forældrene (eller værger) køber en lejlighed til deres barn og udlejer det til en fornuftig pris, fx prisen for de faste udgifter ved lån og renter etc. Forældrekøb er meget populært og har været det i årevis, og det gælder især i København, hvor priserne er en del højere end i resten af landet. Hvis du overvejer et forældrekøb, så er der bare nogle forskellige ting, du skal huske at tænke over. Der er nemlig nogle skatteregler og regler for udlejning, som er gode at kende til, og desuden skal man være varsom med, hvad man køber. Resuméerne fra boligforeningens eller ejerforeningens møder og generalforsamlingerne skal gås igennem, for at man ikke kommer til at købe en lejlighed i dårlig stand eller med nogle planlagte bygge- eller renovationsprojekter, som man ikke er klar over. Alt dette kan du få hjælp til af privatrevision.dk, som er eksperter i forældrekøb og står klar til at hjælpe dig med alle udfordringerne og spørgsmålene her omkring.

Få hjælp til at forstå skat ved udlejning

Hvis du skal til at udleje ejendom, så har du måske nogle spørgsmål om skat ved udlejning, som PrivatRevision kan hjælpe dig med. Ejendom er altid en god investering, og måske har du gjort et forældrekøb i sin tid, da dine børn var studerende. Nu har børnene måske stiftet familie og har fundet deres egen bolig med plads til børneværelse etc. Hvis du i den – eller en helt anden – forbindelse tænker på at udleje til personer uden for dit netværk, så er der regler for skat ved udlejning, som er godt at kende til. Det kan være svært at finde rundt i alle paragrafferne, men heldigvis kan du få hjælp af dygtige revisorer og advokater med speciale lige præcis inden for disse emner, og de vil helt sikker kunne hjælpe dig med at finde hoved og hale i reglerne for skat ved udlejning, så du kan få det maksimale udbytte af dine ejendomme.