kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Opnå øget livskvalitet med en brystreduktion eller reduktion af brystvorter

Er du utilfreds med din barm, fordi brystvorterne er større end du synes ser pænt ud? Så er du langt fra den eneste kvinde som har tænkt sådan. Faktisk får flere og flere danske kvinder foretaget et en reduktion af brystvorter, for at opnå en barm man er mere tilfreds med. Det er én af de typer plastikkirurgi man kan få foretaget hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus. Her udfører man blandt andet også brystreduktion, brystløft, brystforstørrelser og lignende kirurgiske indgreb. Læs mere her i artiklen, hvis du vil vide mere.

Brystreduktion med flot resultat

I Århus, nærmere betegnet i Åbyhøj, ligger Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Her står et professionelt og venligt personale klar til at udføre en bred vifte af kirurgiske indgreb, efter bedste evne. Blandt andet tilbyder man at udføre en såkaldt brystreduktion. Storbarmede kvinder kan ofte opleve rygproblemer, som følge af barmens ekstra vægt. Det kan føre til mindsket livskvalitet i hverdagen. Har du selv oplevet sådanne smerter, kan en brystreduktion være løsningen. Udover at en brystreduktion er en særdeles effektiv måde at fjerne smerte i nakke og ryg som følge af barmens vægt, kan en brystreduktion ofte også have den fordel, at brystet for en flottere facon, da indgrebet ofte vil give brystet et løft. En brystreduktion kan samtidig også være en anledning til at korrigere et asymmetrisk bryst, hvis man ønsker det.

Reduktion af brystvorter

En anden type kirurgi man udfører hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er reduktion af brystvorter. Nogen kvinder oplever at være kede af størrelsen af deres brystvorter. Det kan enten være fra naturens side, eller også kan brystvorterne være blevet større efter amning. Uanset hvad grunden er, kan en reduktion af brystvorter være en god måde at opnå øget livskvalitet og øget selvværd. Vil du vide mere om både reduktion af brystvorter, brystreduktion og om klinikken, kan du klikke ind på www.plastikkirurgi-aarhus.dk og finde masser af info.