Mød en dygtig husbygger og samarbejdspartner til renovering af sommerhus på hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen er din husbygger i Vestjylland. Læs mere her, hvis du fx tænker på at opføre et nyt hus eller går med tanker om renovering af sommerhus.

Delvis eller fuldstændig renovering af sommerhus

Trænger sommerhuset til renovering, så er det Hansen & Larsen, du skal besøge. De er et erfarent entreprenørfirma, der siden 1968 har udført store såvel som helt små opgaver for tilfredse kunder primært i Vestjylland, men også mange andre steder i landet. De har egen tegnestue, såvel som at de også er et tømrerfirma, et murerfirma, et VVS-firma etc. Det betyder, at du kan få gode tilbud på totalentrepriser såvel som helt små opgaver som fx at få skiftet vinduer, pudset facaden eller lignende. Hvis du går med en drøm om renovering af sommerhuset, så vil du kunne finde professionel hjælp og sparring på hansenlarsen.dk. De kan påtage sig opgaven og løse den til den fastlagte tid, og de vil helt sikkert levere et kvalitetsresultat. Der findes mange måder at udføre renovering af sommerhus, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den helt rette løsning i samarbejde med dem.

Den rigtige husbygger til dit projekt

Hansen & Larsen er også husbygger og arbejder især i Vestjylland med at bygge huse, sommerhuse, industrielle bygninger, butikker etc. Hvis du søger en husbygger til et parcelhus eller et villahus, så får du mange fordele ved at kontakte www.hansenlarsen.dk. Virksomheden beskæftiger ca. 100 mand indenfor mange forskellige fag, og det vil sige, at de både kan stille med egen tegnestue, egne tømrere, egne murere, egne smede og egne VVS-installatører. Når virksomheden er indrettet på den måde, er det fordi, at de kan løse totalentrepriser langt hurtigere, bedre og mere effektivt. Det betyder nemlig, at der ikke skal indblandes fem forskellige firmaer, der skal arbejde oven i hinanden, og som er afhængige af hinandens deadlines. Når de påtager sig en opgave som husbygger, får du én kontaktperson, som er projektlederen, som styrer hele forløbet fra start til slut, og det giver både tryghed og en hurtigere proces. På den måde kan de bygge et parcelhus på bare 5-6 måneder fra første skitse til sidste tagsten.