kontakt@erhvervs-nyheder.dk

LEGO Boost samt legetæpper er blot noget af det legetøj udbudt hos Legebyen.dk

Legebyen.dk sælger super godt legetøj til børn i alle aldre. Læs om LEGO Boost til de store børn og om legetæpper til de mindre her.

LEGO Boost til fine priser

Legebyen.dk sælger alt i legetøj til både små og store børn. Der er bl.a. et bredt udvalg af super sjove legetæpper til gode priser i butikken med mange forskellige spændende design. Et legetæppe har to funktioner på samme tid; det er først og fremmest et gulvtæppe, som er dejligt at sidde på, det luner og det kan ligge på børneværelset og skabe hyggelig stemning. Men det har også et motiv, og det er derfor, det er et legetæppe og ikke bare et gulvtæppe. Det har nemlig et motiv, som er tilpasset i størrelsen til legetøj, og det vil fx sige at du kan finde et tæppe med et bymotiv, barnets legetøjsbiler kan køre rundt på vejene. Der er også et tæppe med et forhistorisk landskab som motiv med bregner og vulkaner, hvor barnets dinosaurfigurer passer perfekt ind. De forskellige spændende tæpper sælges til gode priser på hjemmesiden. Klik ind og se mere på www.legebyen.dk.

Bredt udvalg af legetæpper

Legebyen.dk sælger også legetøj til de større børn, som har brug for sværere udfordringer. I LEGO Boost er der masser af udfordring og sådan set uendelig sjov, leg og læring. Det handler om at bygge robotter, om at kode deres opgaver med den tilhørende applikation og få dem til at bevæge sig via de elmotorer, som hører med i sættet. Der er forskellige LEGO Boost robotter, og dit barn kan finde sin yndlings og lege opfinder, ingeniør og designer på samme tid. Det er klart til de større børn, som har interesse for teknologi og interaktivt design med applikationer, koder og robotter. LEGO Boost er super sjovt og vil helt sikkert være lige noget for dig bar, hvis barnet kan lide spændende udfordringer og sjove lege, der ikke slutter. Det sælges til super fine priser på hjemmeside, og vil helt sikkert gøre en 12 årig ellevild og helt vild i varmen.