kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Legeskum og køretøjer fra Moon-Car hos Legebyen.dk

Køb legeskum samt tumleskum til gode priser, også se også på de fede minibiler fra Moon-Car, som er kendt fra SFO’er, børneklubber og andre typer institutioner. Køb online hos Legebyen.dk.

Billigt legeskum fra anerkendte mærker

Legeskum eller tumleskum, som det også kaldes, findes til gode priser hos Legebyen.dk, der ligeledes har udvalgt nogle af de bedste producenter i branchen, som er inkluderet i legeskumudvalget. Derfor kan du købe legeskum fra TumbleMee, bObbles og Units online hos Legebyen.dk. Disse produkter er testet på Teknologisk Institut, og de er designet med henblik på at udvikle barnets motorik i de tidlige år. Find lækkert legeskum til motorisk leg, som barnet har lyst til at tumle rundt med dag efter dag. Køb legeskum i sjove figurer med prints, der er tiltalende for små børn. Giv dit barn en god start på livet med tumleskum og legeskum fra www.legebyen.dk. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål til køb af tumleskum, og hvis du vil vide mere om udvalget.

Moon-Car – Robuste køretøjer til børn

Køb også biler fra det kendte mærke Moon-Car, som har produceret funktionelle minikøretøjer til børn. De har siden 1978 udviklet udgaver på både 2, 3 og 4 hjul. I den store Moon-Car kategori finder du også seje gokarts, som børnene kan have mange gode stunder med. Man kender især Moon-Car og diverse gokarts fra fritidsordninger eller børne- og ungdomsklubber. Disse er skabt i robuste design, så de kan tåle hyppig leg og ræs. Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på gokarts samt køretøjer fra Moon-Car, så besøg det prisstærke udvalget hos Legebyen.dk, som tilbyder gokarts til mange aldersgrupper. Vælg imellem seje choppere, og køb også tilbehør til Moon-Car fra udvalget, der har det hele til børn med fart over feltet!

Hos Legebyen.dk har du adgang til alt i legeskum og tumleskum, ligesom du også finder en stor kategori med mærket Moon-Car og seje gokarts. Køb til de bedste priser på www.legebyen.dk.