kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Køb Klean Kanteen termoflasker og Retap vandflasker hos Gågrøn

Er du interesseret i at gå med på den grønne bølge så meget som du kan i hverdagen, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.gagron.dk hvor Gågrøn giver dig indblik i deres store udvalg af bl.a. Klean Kanteen termoflasker og Retap vandflasker.

Miljøvenlige Klean Kanteen termoflasker

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en inspirerende verden hvor der er et stort fokus på miljøet og hvordan vi som forbrugere kan være med til at forbruge på den grønneste måde. Står du fx og mangler en rigtig god vandflaske til din arbejdsdag, så kan du finde et flot udvalg på deres hjemmeside. Se fx deres Klean Kanteen termoflasker. Klean Kanteen termoflasker er blevet super populære, i det de er super gennemførte i deres miljøvenlighed. Klean Kanteen termoflasker er fri for kemi og skadelige stoffer, og består udelukkende af miljøvenlige og ikkeskadelige materialer. Går du op i miljøet, kan du derfor med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af Gågrøn og deres univers.

Retap vandflasker i flot design

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter en rigtig god vandflaske til din hverdag, kan du også med fordel tage et kig på deres udvalg af Retap vandflasker. Retap vandflasker er lavet på baggrund af det ønske at minimere forbruget af plastik. Retap vandflasker er lavet af en type glas, der er stærkere end almindeligt glas, og dette gør den super god til at have med på farten i sin rygsæk, idet du kan være sikker på at den holder. Derudover har Retap vandflasker et smukt og enkelt design.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse gode ideer til hvordan du kan være med på den grønne omstilling ned til de små detaljer i din hverdag.