kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Køb den reklamefrie Kindle Paperwhite e-bogslæser som pakketilbud

Klik ind forbi siden eBookReader.dk! Køb Kindle e-bogslæsere som f.eks. en reklamefri Kindle Paperwhite.

Køb en Kindle e-bogslæser hos den danske webshop eBookReader.dk

Køb din nye Kindle e-bogslæser hos eBookReader.dk, som forhandler mange modeller fra den verdensberømte serie fra Amazon. Du kan bl.a. vælge imellem Kindle 10 og Oasis, ligesom du kan tilkøbe en 2 års udvidet forsikring til din e-bogslæser. Alle modellerne er kompatible med danske bogstaver, og de er også kendt for brugervenlighed og det flotte e-ink, der sikrer en naturlig læsning – som i en almindelig bog. De forskellige e-bogslæsere fra Kindle vejer meget lidt, og derfor er de nemme at tage med sig rundt omkring. Læs et kapitel i bussen på vej til universitetet, eller fordyb dig i den nyeste roman på vej hen til mormor og morfar på den anden side af Storebælt. Hos eBookReader.dk finder du et af de mest attraktive udvalg fra Amazons serie af e-bogslæsere i hele Danmark.

Vanvittigt pakketilbud på den reklamefrie Kindle Paperwhite

Du kan også købe en reklamefri Kindle Paperwhite, der er på tilbud lige nu. Her fås nogle af de bedste priser i hele Danmark. Køb en lækker Kindle Paperwhite med opladersæt, cover og skærmbeskyttelse til en ekstra god pris nu og her via dette pakketilbud! Med en reklamefri Paperwhite slipper du for de irriterende reklamer, når du mindst har lyst til at se dem. Det kan være en god ide at købe ekstra to års forsikring. Så er ens Kindle Paperwhite beskyttet op til fire år efter køb. Du får ganske enkelt en ny model, hvis der skulle forekomme fejl. Glæder du dig allerede til titlerne, der er planlagt i vinteren? Der er masser af gode bøger i vente, og du kan have dem alle sammen på din egen Paperwhite. Se pakketilbuddet, og køb i dag på eBookReader.dk.

Leder du efter e-bogslæsere? Hos eBookReader.dk finder du bl.a. den reklamefri Kindle Paperwhite, der fås som pakketilbud lige nu. Du finder også andre modeller fra Amazon online.